r
Nosalty Logó

Joghurtos-mákos kuglóf

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Niki44
Joghurtos-mákos kuglóf
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 323 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3859 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 320 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    519.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    208 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    34 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 323 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    175.2 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    925 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6236.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    182 mg
  • Kálcium
    1947 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    275 mg
  • Foszfor
    2497 mg
  • Nátrium
    1306 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    506.4 g
  • Cukor
    214 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    408.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1422 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    537 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1400 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    272 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    797 micro
Összesen 3859 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    518.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    208 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    34 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 320 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukrot a vajjal, tojással, a joghurttal és a citrom héjával habosra keverjük.
  2. Egy tálban összekeverjük a lisztet, sütőport és a mákot, majd a tojásos keverékhez adjuk, és jól elkeverjük.
  3. Akinek szilikonformája van (mint nekem), annak nem kell kivajazni, de akinek sima formája van, az kivajazott, kilisztezett formába töltse a masszát, és előmelegített 180 fokos sütőben 30-40 percig süsse.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2732
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A minap vendég jött hozzánk, és valamivel meg akartuk kínálni. Osztottunk, szoroztunk. és úgy gondoltuk, hogy nagyon belejöttünk a kuglófsütésbe, miért ne lehetne sütni még egyet?! :) Ez is telitalálat volt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű a kuglófsütés, és tényleg az.:) Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...