r
Nosalty Logó

Joghurtos bögrés cseresznyés süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Édes Mézes
Joghurtos bögrés cseresznyés süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Tetejére

Összesen 434 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Tetejére

Összesen 4334 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Tetejére

Összesen 258 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    516.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.7 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 434 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.1 g

Zsír

  • Összesen
    192.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    555 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5162.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    1231 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    2159 mg
  • Nátrium
    1355 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    586.8 g
  • Cukor
    330 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    62 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    506 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1144 micro
Összesen 4334 kcal
  • 5% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 258 kcal

Hozzávalók

Tészta

Tetejére

Elkészítés

Tészta

  1. A cseresznyét mossuk, magozzuk. A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgájához beleborítjuk a joghurtot, és 1 pohár cukrot elfelezünk, felét a fehérjéhez teszünk, ezt jó kemény habbá verjük.
  2. A sárgájához keverjük a másik fele cukrot, majd a tészta többi hozzávalóját is, ezt is jól kikeverjük. Utána a fehérjehabot már csak kanállal óvatosan, de alaposan beleforgatjuk a másik masszába.
  3. Kipapírozott tepsibe simítjuk a felét, a másik felébe belekeverjük a kakaóport, és rárakosgatjuk a gyümölcsöt, előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük, tűpróba.

Tetejére

  1. A kihűlt tésztára csorgatjuk a gőz fölött megolvasztott, olajjal elkevert csokit.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 34x35
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 328
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 60015
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtos bögrés cseresznyés süti
Édes Mézes 32 recept

Ez egy nagyon egyszerű süti, és meglepően nagyon finom. Vigyázat, egy szelet után nincs megállás!

Hozzávalók

Tészta

Tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...