r
Nosalty Logó

Joghurtos-barackos lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katica
Joghurtos-barackos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 478 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2863 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 205 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    885.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    367 mg
  • Nátrium
    219 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    681 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 478 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    113.9 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    583 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5313.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    1459 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    2201 mg
  • Nátrium
    1316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    399.6 g
  • Cukor
    161 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    758.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    203 micro
  • Kolin:
    518 mg
  • Retinol - A vitamin:
    321 micro
  • α-karotin
    71 micro
  • β-karotin
    4086 micro
  • β-crypt
    400 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1115 micro
Összesen 2863 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    379 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    291 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 205 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot alaposan mossuk meg, kéztörlőn szárítsuk le, magozzuk ki és negyedeljük, vagy még kisebb darabokra vágjuk fel. A tojásokat habosítsuk fel a sóval, a cukrokkal, keverjük ki simára a joghurttal. Adjuk hozzá a sütőporos lisztet, és keverjük csomómentesre az olajjal.
  2. Simítsuk a masszát egy 20×30 cm-es sütőpapírral ellátott tepsibe. Egyenletesen szórjuk a tetejére a feldarabolt barackot, és ha úgy gondoljuk, még meghinthetjük egy kevés kristálycukorral.
  3. 180 C fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Azért nem árt egy tűpróbát végezni, hogy a közepe nehogy lágy maradjon. Ez igazán egy sütőfüggő sütemény.
  4. Miután kihűlt, tetszés szerint felszeleteljük, és ha még igény van rá, enyhén porcukorral meghintve szervírozzuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 118
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 60
  • Össznézettség: 31674
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rengeteg a barackunk az idén. Finom édes. Nagyon jó sütiket lehet készíteni belőle. Most rá esett a választásunk. Érdemes kipróbálni, nagyon eteti magát.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...