r
Nosalty Logó

Jhal fraize csirke

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
labopetra
Jhal fraize csirke
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 650 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1302 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 136 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    45.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    817.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    474 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    246.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    240 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    654 micro
  • β-karotin
    1718 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2082 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 650 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    90.8 g

Zsír

  • Összesen
    63.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    255 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1635.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    948 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    493.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    480 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    388 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    1308 micro
  • β-karotin
    3436 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4163 micro
  • Lut-zea
    163 micro
Összesen 1302 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    137 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    437 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 136 kcal

Elkészítés

  1. Főzzük meg a feldarabolt csirkét a répával, a borsóval, a babérlevéllel, a gyömbérrel és sóval.
  2. A csirkét vegyük ki a vízből, csontozzuk ki.
  3. Szeleteljük fel a hagymát, a krumplit főzzük meg héjában, majd daraboljuk fel. A paprikát karikákra, a paradicsomot apróra vágjuk.
  4. Forrósítsuk meg az olajat, pirítsuk meg a hagymát, majd keverjük bele a citromlét, sót, paprikát, pirospaprikát, krumplit, répát, borsót és a húst.
  5. Főzzük néhány percig, majd keverjük bele a paradicsompürét és a paradicsomot.
  6. Forrón tálaljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3496
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Jhal fraize csirke
labopetra 65 recept

Ez egy egyszerű indiai recept, ha köret nélkül esszük, érdemes a zöldségek arányát növelni. Az eredeti recept mindenesetre ennyit ír.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...