r
Nosalty Logó

Japán puding

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
VnéEdit
Japán puding
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 446 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2672 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 157 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    296.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.6 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    205 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    132 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 446 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    34.8 g

Zsír

  • Összesen
    154.6 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    475 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1779.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    920 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    458 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    285.7 g
  • Cukor
    196 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    743.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1296 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    100 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1227 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    789 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 2672 kcal
  • 3% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    105 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    16 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 157 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A 20 cm átmérőjű tálat folpackkal béleljük, majd jól kikenjük a vajjal, megszórjuk kristálycukorral.
  2. Az ananászbefőttet lecsepegtetjük.
  3. A tál aljára teszünk egy körszeletet, majd a tál oldalát körben, félbevágott cikkekkel rakjuk ki. Az ananász karikák közepébe 1-1 meggy szemet teszünk.
  4. A pudingport a cukorral, tejjel felfőzzük, majd kihűtjük.
  5. A babapiskótát morzsává törjük.
  6. A habtejszínt keményre verjük.
  7. A kihűlt pudingot elektromos géppel simára keverjük, a babapiskótát hozzákeverjük, majd a habtejszínnel lazítjuk.
  8. Beleöntjük a tálba, és egy éjszakára hűtőben tároljuk. Másnap egy tálcára fordítjuk ki. A folpackot levesszük róla, és díszítjük. Ez annyira finom, hogy nagyon csak ajánlom elkészítésre. Jó ½ órán belül készen van a desszertünk.
  • Tepsi mérete: 20
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2594
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Az interneten találtam a receptet, de egy kissé változtattam rajta. Nagyon finom, gyorsan elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...