adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
351
kcal
- 10% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
1404
kcal
- 10% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 31.9 g
Zsír
-
Összesen 6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 58 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1898.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 46 mg
-
Kálcium 122 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 430 mg
-
Nátrium 1225 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.1 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 252.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 66 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 38 mg
-
D vitamin: 544 micro
-
K vitamin: 60 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 206 micro
-
Kolin: 138 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 265 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 67 micro
Összesen
351
kcal
- 10% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 127.7 g
Zsír
-
Összesen 24.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 230 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7595.5 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 184 mg
-
Kálcium 489 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 282 mg
-
Foszfor 1720 mg
-
Nátrium 4898 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 164.4 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 1010.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 264 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 21 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 152 mg
-
D vitamin: 2175 micro
-
K vitamin: 241 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 52 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 824 micro
-
Kolin: 551 mg
-
Retinol - A vitamin: 175 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 1060 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 268 micro
Összesen
1404
kcal
- 10% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.2 g
Zsír
-
Összesen 1.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 17 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 547.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 35 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 124 mg
-
Nátrium 353 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 72.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 157 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 59 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 76 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
101
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A gyömbért hámozzuk, majd vékony csíkra vágjuk.
- Felforraljuk az ecetet a cukorral, és a gyömbért beleszórva 10 percig pároljuk. Ha kihűlt, leszűrjük.
- A rizst a sós vízben megpároljuk.
- A halat kockákra vágjuk, és 2 evőkanál szójaszósszal meglocsoljuk.
- A kelt megtisztítjuk, és 2 centis csíkokra metéljük.
- Minden előkészített alapanyagot tűzálló tálba szórunk, 1,5 dl vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, a maradék szósszal meglocsoljuk.
- A haldarabokat egyenletesen elosztjuk rajta, lefedjük, és 160-180°C-ra előmelegített sütőben, 20-25 percig pároljuk.
- Ezután a káposztás halat tálra szedjük, a gyömbérrel megszórjuk, és a rizzsel körítve tálaljuk.
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 122
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 18497
- Feltöltés dátuma: 2008. december 13.
Ajánló
Ajánlom, nem csak a távol-keleti ízeket imádóknak.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Dave
17 recept
Igazi különleges, kiadós, és egészséges étel.