r
Nosalty Logó

Japán lazacragu

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Dave
Japán lazacragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 351 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1898.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    430 mg
  • Nátrium
    1225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    252.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    544 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    206 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    265 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 351 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.7 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7595.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    489 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    1720 mg
  • Nátrium
    4898 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    164.4 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1010.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    264 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    152 mg
  • D vitamin:
    2175 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    824 micro
  • Kolin:
    551 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    1060 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    268 micro
Összesen 1404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    547.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    157 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyömbért hámozzuk, majd vékony csíkra vágjuk.
  2. Felforraljuk az ecetet a cukorral, és a gyömbért beleszórva 10 percig pároljuk. Ha kihűlt, leszűrjük.
  3. A rizst a sós vízben megpároljuk.
  4. A halat kockákra vágjuk, és 2 evőkanál szójaszósszal meglocsoljuk.
  5. A kelt megtisztítjuk, és 2 centis csíkokra metéljük.
  6. Minden előkészített alapanyagot tűzálló tálba szórunk, 1,5 dl vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, a maradék szósszal meglocsoljuk.
  7. A haldarabokat egyenletesen elosztjuk rajta, lefedjük, és 160-180°C-ra előmelegített sütőben, 20-25 percig pároljuk.
  8. Ezután a káposztás halat tálra szedjük, a gyömbérrel megszórjuk, és a rizzsel körítve tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 122
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 18486
  • Feltöltés dátuma: 2008. december 13.

Ajánló

Ajánlom, nem csak a távol-keleti ízeket imádóknak.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igazi különleges, kiadós, és egészséges étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...