Hússaláta Glaser konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
201
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
803
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
133
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.6 g
Zsír
-
Összesen 14.9 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 101 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 772.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 80 mg
-
Nátrium 626 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 64.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 98 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 78 mg
-
Retinol - A vitamin: 61 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 387 micro
-
β-crypt 118 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 134 micro
Összesen
201
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.2 g
Zsír
-
Összesen 59.6 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 403 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3090.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 33 mg
-
Kálcium 194 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 319 mg
-
Nátrium 2503 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.5 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 257.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 394 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 121 mg
-
D vitamin: 81 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 97 micro
-
Kolin: 310 mg
-
Retinol - A vitamin: 244 micro
-
α-karotin 19 micro
-
β-karotin 1549 micro
-
β-crypt 471 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 537 micro
Összesen
803
kcal
- 15% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 9.8 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 67 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 509.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 53 mg
-
Nátrium 413 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 42.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 65 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 40 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 256 micro
-
β-crypt 78 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 89 micro
Összesen
133
kcal
Hozzávalók
-
250 g sonkás szalámi
-
2 db tojás
-
0.5 közepes db piros kaliforniai paprika
-
60 g tejföl
-
60 g joghurt
-
1 ek majonéz
-
1 teáskanál mustár
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A tojásokat fövő vízben kb. 8 perc alatt megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük, hűlni hagyjuk.
- A paprikát, szalámit és a kihűlt tojásokat apró kockákra vágjuk.
- A tejfölt elkeverjük a joghurttal, majonézzel és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük.
- A tojást, paprikát, szalámit elkeverjük a tejfölös öntettel, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 147
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 15
- Össznézettség: 24324
- Feltöltés dátuma: 2014. március 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Sonkásszalámi helyett elkészíthetjük füstölt pulykamellel is. Én most csak megszórtam kevés metélőhagymával, de a tejfölös öntethez keverhetünk kb. ½ csokor, vékony gyűrűkre vágott metélőhagymát.