r
Nosalty Logó

Húsos tészta Lbara konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lbara
Húsos tészta Lbara konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 611 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4893 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 248 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    940.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    408 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5034 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 611 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    240.5 g

Zsír

  • Összesen
    244 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    828 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7527.5 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    480 mg
  • Kálcium
    1693 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    536 mg
  • Foszfor
    3265 mg
  • Nátrium
    1495 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    429.9 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1035.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1170 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1274 micro
  • Kolin:
    662 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1044 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    1460 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    40270 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 4893 kcal
  • 12% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    381.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    165 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2039 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 248 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felkockázott vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, majd rádobjuk a darált húst, és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, és mérsékelt tűzön, fedő alatt puhára pároljuk.
  2. Ha a hús a levét elfőtte, beletesszük a sűrített paradicsomot, majd a nagy pohár tejfölt, kissé összeforraljuk.
  3. Közben a tésztát kifőzzük.
  4. A húst alaposan összekeverjük a leszűrt tésztával, kivajazott, zsemlemorzsával megszórt sütőedénybe tesszük, tetejére sajtot reszelünk, és a sütőben kissé megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Tepsi mérete: 30x30x6
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1184
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hétköznapi vacsoraételnek találtam ki egyszer, annyira bejött, hogy havonta egyszer-kétszer biztosan el kell készíteni. Nálunk ebből nem létezik a sok.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...