Húsimádó rablóhús
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Simon Gábor
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 16% Zsír
Rablóhús
-
125g csirkemellfilé150 kcal
-
125g csirkecomb139 kcal
-
75g kolbász339 kcal
-
125g császárszalonna491 kcal
-
68g vöröshagyma25 kcal
-
37 kcal
-
0 kcal
-
4g fokhagyma5 kcal
-
13g méz38 kcal
-
5g mustár3 kcal
-
1g só0 kcal
Összesen
1227
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 16% Zsír
Rablóhús
-
500g csirkemellfilé600 kcal
-
500g csirkecomb556 kcal
-
300g kolbász1356 kcal
-
500g császárszalonna1965 kcal
-
270g vöröshagyma98 kcal
-
147 kcal
-
0 kcal
-
15g fokhagyma20 kcal
-
50g méz152 kcal
-
20g mustár12 kcal
-
2g só0 kcal
Összesen
4906
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 16% Zsír
Rablóhús
-
17.6g csirkemellfilé21 kcal
-
17.6g csirkecomb20 kcal
-
10.5g kolbász48 kcal
-
17.6g császárszalonna69 kcal
-
9.5g vöröshagyma3 kcal
-
5 kcal
-
0 kcal
-
0.5g fokhagyma1 kcal
-
1.8g méz5 kcal
-
0.7g mustár0 kcal
-
0.1g só0 kcal
Összesen
172
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 74.9 g
Zsír
-
Összesen 90.7 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 234 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3441.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 68 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 90 mg
-
Foszfor 640 mg
-
Nátrium 2583 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.1 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 388 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 266 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 186 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 91 micro
-
Kolin: 203 mg
-
Retinol - A vitamin: 43 micro
-
α-karotin 28 micro
-
β-karotin 2300 micro
-
β-crypt 694 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 140 micro
Összesen
1227
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 299.4 g
Zsír
-
Összesen 362.9 g
-
Telített zsírsav 126 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 101 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 41 g
-
Koleszterin 937 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 13766.4 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 272 mg
-
Kálcium 215 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 361 mg
-
Foszfor 2561 mg
-
Nátrium 10331 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 104.3 g
-
Cukor 77 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 1552.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1062 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 746 mg
-
D vitamin: 90 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 87 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 365 micro
-
Kolin: 813 mg
-
Retinol - A vitamin: 173 micro
-
α-karotin 113 micro
-
β-karotin 9202 micro
-
β-crypt 2778 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 560 micro
Összesen
4906
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 10.5 g
Zsír
-
Összesen 12.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 483.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 90 mg
-
Nátrium 363 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 54.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 37 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 323 micro
-
β-crypt 98 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
172
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Rablóhús
-
500 g csirkemellfilé
-
300 g kolbász
-
500 g császárszalonna
-
3 db vöröshagyma
-
5 gerezd fokhagyma
-
2 ek méz
-
2 ek mustár
-
1 ízlés szerint só
Elkészítés
Rablóhús
- A hagymát, paprikát, kolbászt, szalonnát, csirkemellet és a csirkecombot vágjuk fel nagyjából egyforma darabokra.
- A csirkemellet pácoljuk be a mézzel, mustárral, fokhagymával és sóval. A csirkecombot szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd kavarjuk át őket alaposan. Pihentessük legalább fél órát őket, de érdemes előző nap előkészíteni őket.
- A hozzávalókat húzzuk fel egymás után a nyársakra. A sorrend tetszőleges, nyugodtan lehet variálni.
- Helyezzük őket a parázs fölé, majd süssük készre őket. Időközönként forgassuk meg őket, hogy egyenletesen süljenek.
- Többféleképpen is elkészíthető, ez a rablóhús indirekt módon sült, ami egy kicsit hosszabb módszer, de nagyon kellemes füstös ízzel spékelte meg. Természetesen sütőben is elkészíthető, de akár serpenyőben is.
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 56
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 65
- Össznézettség: 4179
- Feltöltés dátuma: 2024. október 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Simon Gábor
62 recept
A rablóhúsban egyrészt az a nagyszerű, hogy sokféleképpen variálhatóak benne a hozzávalók, legyen szó akár csirkéről, disznóról, bárányról vagy marháról. Másrészt rendkívül mutatós is, kifejezetten fel tudják dobni a hangulatot ezek a nyárson sült falatkák. Grillen elkészítve az igazi, hiszen kellemesen füstössé válik. Sütőben is nyugodtan elkészíthető, de akár serpenyőben sütve is csodálatos tud lenni.