r
Nosalty Logó

Harcsapaprikás tagliatellével

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Harcsapaprikás tagliatellével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 583 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 2330 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 143 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    729.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    97 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    208.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    93 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    328 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 583 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    130.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2918.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    444 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    389 mg
  • Foszfor
    1582 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    400 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    833.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1314 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    631 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    502 micro
Összesen 2330 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    1.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    158 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát felkockázzuk, és kevés olajon nagyon puhára, krémesre pároljuk. Hozzáadjuk az aprított paprikát, paradicsomot, lereszelt fokhagymát és a pirospaprikát is. Beletesszük az összekockázott halfilét, ízesítjük, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje a halat. Innentől csak forgatjuk az edényben, nem keverjük, hogy a hal ne menjen szét.
  2. Amíg a hal fő, kifőzzük a tésztát, olajos sós vízben. Mire kifőzzük a tésztát, a hal is megfő, adunk hozzá előre kikevert tejfölt, és pár percig még hagyjuk nagy lángon főni. Ha nem lenne elég sűrű, behabarhatjuk. Mikor elkészült, megszórjuk frissen aprított petrezselyemmel.
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 4292
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hal minden formájában finom és igen egészséges étel, ezért gyakran készítem. Aki sűrűbb állaggal szeretné a paprikást, az a tejfölből készítsen bele habarást, egy kanál liszttel és kevés tejjel. De szerintem nem szükséges. Így is finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...