Harcsa rácosan
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Baroness konyhája
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
250g burgonya144 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
50g paradicsom9 kcal
-
25g tv-paprika4 kcal
-
50g bacon197 kcal
-
250g afrikai harcsa298 kcal
-
113g tejföl223 kcal
-
13g finomliszt46 kcal
-
0g fekete bors1 kcal
-
0 kcal
-
0g só0 kcal
-
18 kcal
Összesen
956
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
1000g burgonya578 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
200g paradicsom36 kcal
-
100g tv-paprika16 kcal
-
200g bacon786 kcal
-
1000g afrikai harcsa1190 kcal
-
450g tejföl891 kcal
-
50g finomliszt182 kcal
-
1g fekete bors3 kcal
-
0 kcal
-
0g só0 kcal
-
71 kcal
Összesen
3819
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
31.4g burgonya18 kcal
-
5.6g vöröshagyma2 kcal
-
6.3g paradicsom1 kcal
-
3.1g tv-paprika1 kcal
-
6.3g bacon25 kcal
-
31.4g afrikai harcsa37 kcal
-
14.1g tejföl28 kcal
-
1.6g finomliszt6 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0.3g napraforgó olaj2 kcal
Összesen
120
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 53.9 g
Zsír
-
Összesen 57.7 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 237 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1847.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 179 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 123 mg
-
Foszfor 827 mg
-
Nátrium 672 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 54.4 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 556.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 170 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 64 mg
-
D vitamin: 31 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 80 micro
-
Kolin: 239 mg
-
Retinol - A vitamin: 142 micro
-
α-karotin 55 micro
-
β-karotin 298 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 1287 micro
-
Lut-zea 158 micro
Összesen
956
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 215.5 g
Zsír
-
Összesen 230.6 g
-
Telített zsírsav 85 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 82 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 30 g
-
Koleszterin 948 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7389.7 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 160 mg
-
Kálcium 714 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 493 mg
-
Foszfor 3309 mg
-
Nátrium 2687 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 217.7 g
-
Cukor 37 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 2225.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 679 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 31 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 257 mg
-
D vitamin: 122 micro
-
K vitamin: 67 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 40 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 322 micro
-
Kolin: 956 mg
-
Retinol - A vitamin: 567 micro
-
α-karotin 219 micro
-
β-karotin 1193 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 5146 micro
-
Lut-zea 631 micro
Összesen
3819
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 6.8 g
Zsír
-
Összesen 7.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 231.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 22 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 104 mg
-
Nátrium 84 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 69.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 21 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 37 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 161 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
120
kcal
Hozzávalók
-
1000 g burgonya
-
2 közepes fej vöröshagyma
-
2 db paradicsom
-
1 db tv-paprika
-
450 g tejföl
-
50 g finomliszt
-
1 tk fűszerpaprika
-
só ízlés szerint
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A burgonyát megmossuk és héjastól megfőzzük. A hagymát, paradicsomot és paprikát negyedeljük és vékony szeletekre vágjuk. A halat besózzuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
- Egy jénai tál aljára szórunk kevés szalonnát, majd legalább két rétegben rárétegezzük a vékony karikára vágott burgonyát -amit meghintünk kevés sóval- hagymát, paradicsomot és paprikát. Mindkét réteg tetejét a végén szalonnakockákkal szórjuk meg.
- A zöldségekre rásimítjuk a nagy doboz tejfölt, amit a maradék szalonnával meghintünk.
- A halat beforgatjuk a paprikás-borsos lisztbe, és ráhelyezzük őket a tejfölös zöldségalapra.
- A halak tetejét olajsprayvel megspricceljük, majd az egészet 180 fokos sütőben alsó-felső sütéssel kb. fél óráig sütjük, amíg a hal meg nem pirul. Eközben a burgonya is ropogósra sül. Kevés citrommal tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 12
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 31
- Össznézettség: 1932
- Feltöltés dátuma: 2021. május 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Baroness konyhája
96 recept