r
Nosalty Logó

Harcsa rácosan

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Baroness konyhája
Harcsa rácosan
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 956 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3819 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    53.9 g

Zsír

  • Összesen
    57.7 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1847.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    827 mg
  • Nátrium
    672 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 956 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    215.5 g

Zsír

  • Összesen
    230.6 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    82 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    948 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7389.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    714 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    493 mg
  • Foszfor
    3309 mg
  • Nátrium
    2687 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.7 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    2225.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    679 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    31 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    257 mg
  • D vitamin:
    122 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    322 micro
  • Kolin:
    956 mg
  • Retinol - A vitamin:
    567 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    1193 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    631 micro
Összesen 3819 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    161 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 120 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk és héjastól megfőzzük. A hagymát, paradicsomot és paprikát negyedeljük és vékony szeletekre vágjuk. A halat besózzuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk.
  2. Egy jénai tál aljára szórunk kevés szalonnát, majd legalább két rétegben rárétegezzük a vékony karikára vágott burgonyát -amit meghintünk kevés sóval- hagymát, paradicsomot és paprikát. Mindkét réteg tetejét a végén szalonnakockákkal szórjuk meg.
  3. A zöldségekre rásimítjuk a nagy doboz tejfölt, amit a maradék szalonnával meghintünk.
  4. A halat beforgatjuk a paprikás-borsos lisztbe, és ráhelyezzük őket a tejfölös zöldségalapra.
  5. A halak tetejét olajsprayvel megspricceljük, majd az egészet 180 fokos sütőben alsó-felső sütéssel kb. fél óráig sütjük, amíg a hal meg nem pirul. Eközben a burgonya is ropogósra sül. Kevés citrommal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 1932
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Harcsa rácosan
Baroness konyhája 96 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...