r
Nosalty Logó

Hamburger sajttal töltve

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Hamburger sajttal töltve
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Hamburger

Paprikakrém

891
Kalória
61g
Fehérje
34.2g
Szénhidrátok
55.9g
Zsír
269.9g
Víz
245.6g
Koleszterin
2.7g
Rost
7.8g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Hamburger

Paprikakrém

Összesen 891 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Hamburger

Paprikakrém

Összesen 2674 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Hamburger

Paprikakrém

Összesen 201 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61 g

Zsír

  • Összesen
    55.9 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2253.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    439 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    703 mg
  • Nátrium
    925 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    269.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    313 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    1179 micro
  • β-crypt
    309 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    203 micro
Összesen 891 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    182.9 g

Zsír

  • Összesen
    167.6 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    737 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6760.6 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    1317 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    2108 mg
  • Nátrium
    2774 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    809.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    940 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    250 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    346 micro
  • Kolin:
    692 mg
  • Retinol - A vitamin:
    606 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3536 micro
  • β-crypt
    928 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    609 micro
Összesen 2674 kcal
  • 14% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    508.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    60.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    266 micro
  • β-crypt
    70 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 201 kcal

Elkészítés

Hamburger

  1. Felcsíkozzuk a paprikát, majd egy grillserpenyőben nagy lángon egy kevés olajon elkezdjük sütni, ha már kellően jó, beletehetjük a fokhagymát is egyben.
  2. Átöntjük az egészet egy aprítóba, teszünk bele olívaolajat, sót, borsot és jalapeño -t, ha nem vagyunk gyengék. Addig turmixoljuk, amíg homogén nem lesz. Ha megvan, félrerakjuk.

Paprikakrém

  1. Dinszteljük meg a hagymát.
  2. A húst összekeverjük a sóval, borssal, mustárral. Hozzátesszük a megdinsztelt hagymát, koriandert, tojást.
  3. Kimérünk olyan 8-10 dekás húsgömböt, fogunk egy-egy szelet celofánt, és a húsgolyó alá és fölé tesszük. Egy lábossal vagy egy serpenyővel egyenletesen nyomást gyakorlunk rá. Ebből a mennyiségből 6 db-ot kell kapnunk.
  4. Az egyik hús tetejéről leszedjük a celofánt, majd annyi reszelt sajtot teszünk a közepére, amennyi kényelmesen elfér, majd ráhelyezzük a másik húsunkat. A széleit kézzel összenyomkodjuk, majd hamburger formát formálunk belőle.
  5. Serpenyőben kis olajat hevítünk, majd készre sütjük.
  6. Megsütjük a bacon-t is.
  7. Végül állítsuk össze a hamburgerünket: kenjük meg a paprikakrémmel a zsemlénket, majd jöhet a bacon, saláta és végül a hús.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 20 perc

Ez lenne az én hamburger változatom, sokat kísérleteztem a fűszerekkel, ez vált be a legjobban.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Húsvéti sonkás burger

Ez a húsvéti sonkás burger tökéletes választás egy családi/ünnepi ebédhez vagy baráti összejövetelhez. A főtt sonka és a tojássaláta kombinációja örök kedvenc, a friss ...

Nosalty

Húsmentes retró burger

Ki ne szeretné a strandon vásárolható hatalmas, retró hamburgereket, a maguk megkérdőjelezhető minőségével és magyaros alapanyagaival? Ebből az élményből eddig ki kellett maradnia a ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!