Halfilé fűszeres-morzsakéreg alatt
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
0 csillag • 0 értékelés
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
150g hal86 kcal
-
25g vöröshagyma9 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
10g vaj72 kcal
-
15g zsemlemorzsa59 kcal
-
2g kakukkfű2 kcal
-
5g petrezselyem2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
75g hal alaplé5 kcal
-
10g citromlé2 kcal
Összesen
274
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
300g hal173 kcal
-
50g vöröshagyma18 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
20g vaj143 kcal
-
30g zsemlemorzsa119 kcal
-
3g kakukkfű3 kcal
-
9g petrezselyem3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
150g hal alaplé11 kcal
-
20g citromlé4 kcal
Összesen
549
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
50.6g hal29 kcal
-
8.4g vöröshagyma3 kcal
-
0.5g fokhagyma1 kcal
-
1.3g olívaolaj12 kcal
-
3.4g vaj24 kcal
-
5.1g zsemlemorzsa20 kcal
-
0.5g kakukkfű1 kcal
-
1.5g petrezselyem1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
25.3g hal alaplé2 kcal
-
3.4g citromlé1 kcal
Összesen
94
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 20.7 g
Zsír
-
Összesen 14.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 67 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 738.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 59 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 39 mg
-
Foszfor 194 mg
-
Nátrium 402 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 108.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 91 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 112 micro
-
K vitamin: 79 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 52 micro
-
Kolin: 45 mg
-
Retinol - A vitamin: 67 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 286 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 253 micro
Összesen
274
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 41.5 g
Zsír
-
Összesen 29.1 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 133 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1477 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 84 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 78 mg
-
Foszfor 388 mg
-
Nátrium 803 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 216.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 182 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 223 micro
-
K vitamin: 159 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 104 micro
-
Kolin: 90 mg
-
Retinol - A vitamin: 134 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 573 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 506 micro
Összesen
549
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 4.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 249.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 135 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 36.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 31 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 38 micro
-
K vitamin: 27 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 97 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 85 micro
Összesen
94
kcal
Hozzávalók
-
1 kis db vöröshagyma
-
1 gerezd fokhagyma
-
1 ek olívaolaj
-
20 g vaj
-
30 g zsemlemorzsa
-
1 ek kakukkfű
-
3 ek petrezselyem
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
150 ml hal alaplé
-
0.5 citromból nyert citromlé
Elkészítés
- A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk. A vajat az olajjal felforrósítjuk, a kétféle hagymát üvegesre dinszteljük. Hozzákeverjük a fűszereket és a zsemlemorzsát. Sóval, borssal ízesítjük.
- A halat megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk. A levest felforrósítjuk, egy tűzállótálba öntjük, belehelyezzük a halszeleteket, elosszuk rájuk a fűszeres-zsemlemorzsát.
- 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 10-12 percig sütjük. Ha a leves elpárolog, öntsünk még hozzá valamennyit. Tálaljuk a citromlével meglocsolva.
Bevált ez a recept?
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
- Sütés hőfoka: 150 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 12 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 103
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 12
- Össznézettség: 7252
- Feltöltés dátuma: 2014. január 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A hal alaplét helyettesíthetjük 100 ml zöldségalaplé és 50 ml száraz fehérbor keverékével is.
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!