r
Nosalty Logó

Hal narancsos-tejszínes mártással

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Hal narancsos-tejszínes mártással
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 291 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 583 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 85 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    625 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    204 mg
  • Nátrium
    274 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    93 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 291 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.4 g

Zsír

  • Összesen
    25.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1250 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    409 mg
  • Nátrium
    548 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    204 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    188 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    189 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    185 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    150 micro
Összesen 583 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 85 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket hideg vízzel megmossuk, szárítjuk. Sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk.
  2. A forró vajban a halszeleteket oldalanként 4-5 percig sütjük. Kivesszük, és melegen tartjuk.
  3. Felöntjük a narancslével, levessel, tejszínnel, hozzáadjuk a zöldborsot, kb. felére főzzük. A mártást besürítjük 2 ek hideg vízzel elkevert keményítővel. Ízesítsük sóval, borssal, citromlével.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6469
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon egyszerű halétel. A mártást ízesíthetjük curry porral is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk