r
Nosalty Logó

Hagymás szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
a-édrienn
Hagymás szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1093 kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 6563 kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 235 kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    75.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    578.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    263 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.8 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    246.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    127 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 1093 kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.3 g

Zsír

  • Összesen
    454.9 g
  • Telített zsírsav
    135 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    186 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    95 g
  • Koleszterin
    489 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3471.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    1020 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    295 mg
  • Foszfor
    1577 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    526.7 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    1476.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    626 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    83 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    762 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    611 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    154 micro
Összesen 6563 kcal
  • 4% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    123.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 235 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet beleszitáljuk egy tálba, a tejet felmelegítjük a cukorral, majd belemorzsoljuk az élesztőt, hagyjuk, hogy felfusson az élesztő. Majd adjuk a liszthez, és adjuk hozzá az olajat, és dolgozzuk simára a tésztát. Ha szükséges, még pici tejet adhatunk hozzá, hagyjuk meleg helyen megkelni.
  2. A hagymát megtisztítjuk, majd felszeljük, kevés olajon megpároljuk, és hozzáadjuk a szalonnát. Ízlés szernt sózzuk, borsozzuk, és őrölt kömyényt is adunk hozzá.
  3. Ha a tészta megkelt, kinyújtjuk, és zsírozott tepsibe tesszük úgy, hogy pereme is legyen. A tészta tetején egyenletesen elosztjuk a hagymát, majd megkenjük a tejfölel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30X35
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9517
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 25.

Ajánló

Én tettem még a felére kukoricát és sonkát, ugyanúgy tudjuk variálni, mint a pizzát.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
a-édrienn 87 recept

Már nagyon régen ettem pizzát, és arra voltam éhes. Gondoltam, csinálok, de nem volt itthon paradicsom, semmilyen változatban, így mást kellett kitalálnom. Nekem nagyon ízlett, mert a hagyma kicsit édeskés volt, és nagyon jól megtörte ezt az ízt a szalonna sóssága.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...