r
Nosalty Logó

Hagymás kréker

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Hagymás kréker
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 397 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1593 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 243 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    603.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    109 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    211 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    405 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    535 micro
Összesen 397 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31.8 g

Zsír

  • Összesen
    88.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2413.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    192 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    375 mg
  • Nátrium
    1660 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    168.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    245.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    978 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    437 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    209 mg
  • Retinol - A vitamin:
    842 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1618 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2140 micro
Összesen 1593 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    369 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    254 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    247 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 243 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Összedolgozzuk a hozzávalókat a tojásfehérje kivételével, és hűtőbe tesszük fél órára.
  2. Tésztát lisztezett felületen nagyon vékonyra kinyújtjuk, és keksz nagyságú téglalapokra vágjuk.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, villával megszurkáljuk, lekenjük felvert tojásfehérjével, és 15-20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1350
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás kréker
Salamon Csilla 1203 recept

Bármilyen mártogatós illik hozzá. Dobozban akár 2 hétig is eláll.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...