r
Nosalty Logó

Habos krémes linzer

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
TraRita
Habos krémes linzer
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tésztához

Habhoz

Krémhez

Összesen 976 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tésztához

Habhoz

Krémhez

Összesen 5858 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Tésztához

Habhoz

Krémhez

Összesen 345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    46.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1015.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    401 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.2 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    378 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    357 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    157 micro
Összesen 976 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.2 g

Zsír

  • Összesen
    277.2 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    136 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    76 g
  • Koleszterin
    868 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6091.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    1641 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    380 mg
  • Foszfor
    2403 mg
  • Nátrium
    1440 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    757.4 g
  • Cukor
    428 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    272.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2270 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    48 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    225 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    266 micro
  • Kolin:
    776 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2140 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    1538 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    939 micro
Összesen 5858 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    358.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 345 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Habhoz

Krémhez

Elkészítés

Tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és fél órára hűtőbe tesszük.
  2. Elkészítjük a habot: a fehérjét habbá verjük, beletesszük a porcukrot, és fényesre dolgozzuk.
  3. A tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk, és a papírral bélelt tepsire tesszük. A lapokat megkenjük baracklekvárral,elosztjuk a habot, elkenjük, majd megszórjuk a mandulával.
  4. 180 fokos sütőben külön-külön megsütjük.
  5. A tejben felfőzzük a pudingot, és kihűtjük.
  6. A margarint habosra keverjük a cukorral, majd a kihűlt pudinggal összedolgozzuk.
  7. A krémet betöltjük a két lap közé, hűtőbe tesszük pár órára, és máris szeletelhetjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x25
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 411
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 41
  • Össznézettség: 39448
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Habos krémes linzer
TraRita 118 recept

Web cukiból származik a recept. Na, mondanom sem kell, nem sokáig állt a hűtőben.:D Eredeti receptben dióval készítik, de arra nem vágytam, így esett a választásom a mandulára. Nem bántam meg!

Hozzávalók

Tésztához

Habhoz

Krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...