r
Nosalty Logó

Gyümölcsös túrós pite Csilla konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Gyümölcsös túrós pite Csilla konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A kenéshez

Összesen 1568 kcal
  • 6% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A kenéshez

Összesen 6269 kcal
  • 6% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A kenéshez

Összesen 211 kcal
  • 6% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    70.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    195 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1976.9 g
  • Cink
    327 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    253 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    676 mg
  • Nátrium
    259 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    195.6 g
  • Cukor
    95 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    385.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    644 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    32 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    588 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    655 micro
  • β-crypt
    50 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    448 micro
Összesen 1568 kcal
  • 6% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    162.5 g

Zsír

  • Összesen
    282.2 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    779 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7907.8 g
  • Cink
    1307 mg
  • Szelén
    207 mg
  • Kálcium
    1273 mg
  • Vas
    1013 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    2706 mg
  • Nátrium
    1037 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    44 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    782.2 g
  • Cukor
    379 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1540.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2576 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    126 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    277 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    288 micro
  • Kolin:
    705 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2351 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2621 micro
  • β-crypt
    201 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1794 micro
Összesen 6269 kcal
  • 6% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.6 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    20 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 211 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A kenéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 1/2 óráig hűtőbe tesszük. Majd lisztezett deszkán kettévesszük, sütőpapírral bélelt tepsibe nyújtjuk az egyik felét, és zsemlemorzsával meghintjük.
  2. A túróhoz adjuk a pudingport, a citrom reszelt héját, a porcukrot, a tojásokat és a búzadarát. Jól összekeverjük, és a tepsibe lévő tésztán elosztjuk.
  3. A magozott cseresznyét lecsöpögtetjük, a szilvát apróra daraboljuk, és a túróra szórjuk.
  4. A tészta másik felével befedjük, felvert tojással lekenjük, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3124
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyümölcsös túrós pite Csilla konyhájából
Salamon Csilla 1203 recept

A túrós pite felturbózott változata:)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...