r
Nosalty Logó

Gyors húspogácsa sütőben

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
witch
Gyors húspogácsa sütőben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 450 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3590 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 225 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1518.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    406 mg
  • Nátrium
    986 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    120.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 450 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    267.8 g

Zsír

  • Összesen
    237.5 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    100 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1023 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12147.3 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    308 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    397 mg
  • Foszfor
    3246 mg
  • Nátrium
    7887 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    966 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    271 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    1041 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    429 micro
Összesen 3590 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    761.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    204 mg
  • Nátrium
    494 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 225 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst egy nagy tálba rakjuk, belereszeljük a fokhagymát, majd a vöröshagymát. A sorrend azért fontos, mert a fokhagyma olyan ragaszkodó, hogy nem akar az istennek sem lejönni a reszelőről, de a vöröshagyma majd segít neki.
  2. Az összes többi alapanyaggal jól összedolgozzuk. Nedves kézzel gombócokat formálunk belőle, nekem 19 lett, ezért kell 19 szelet bacon.
  3. A bacont félbevágjuk, és kereszt alakban betekergetjük a pogácsákat. Rárakjuk egy sütőlemezre, az összetétel legyen alul.
  4. Forró sütőbe tolva addig sütjük, amíg a szalonna megpirul.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 7875
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha a lustaság fájna! :o) Na, de mostanában nem az fáj, hanem a lábam, a derekam, vagy egyszerűen csak nincs energiám. Ne öregedjetek meg! Vagy gyorsan dobjuk össze a kaját, és kész. Szóval a páromat kérdeztem, hogy mit főzzek, és mindig ugyanaz a válasz: rántott karaj vagy fasírt, abból viszont a gombócos. Csak ne kéne bő zsírban sütni, és órákig állni mellette. Ezt próbáltam meg kiküszöbölni azzal, hogy baconbe betekergettem, és sütőben sütöttem. A zabpelyhet már csak makacsságból rakom bele, hogy az egészségességnek legalább az illúzióját keltsem. :o)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...