Gránátalmás káposztasaláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
a salátához
-
250g káposzta50 kcal
-
50g gránátalma23 kcal
-
27g sárgarépa10 kcal
-
17g feta sajt44 kcal
-
6g olajbogyó7 kcal
A dresszinghez
Összesen
206
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
a salátához
-
1500g káposzta300 kcal
-
300g gránátalma139 kcal
-
160g sárgarépa58 kcal
-
100g feta sajt265 kcal
-
36g olajbogyó42 kcal
A dresszinghez
Összesen
1237
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 12.8 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 633.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 179 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 127 mg
-
Nátrium 287 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.6 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 247.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 230 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 80 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 165 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 108 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 21 micro
-
α-karotin 891 micro
-
β-karotin 2063 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 152 micro
Összesen
206
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.1 g
Zsír
-
Összesen 77 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 43 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 89 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3802.1 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 1071 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 204 mg
-
Foszfor 764 mg
-
Nátrium 1724 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 123.5 g
-
Cukor 69 mg
-
Élelmi rost 41 mg
VÍZ
-
Összesen 1483.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1380 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 481 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 990 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 647 micro
-
Kolin: 175 mg
-
Retinol - A vitamin: 125 micro
-
α-karotin 5347 micro
-
β-karotin 12377 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 914 micro
Összesen
1237
kcal
- 2% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 3.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 174.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 35 mg
-
Nátrium 79 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 67.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 22 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 45 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 245 micro
-
β-karotin 567 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 42 micro
Összesen
56
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
a salátához
- A káposztát négybe vágjuk, a torzsát kivágjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A répát megtisztítjuk, mossuk, lereszeljük. A fetát apró kockákra vágjuk. Az olívabogyókat négybe vágjuk. A gránátalmát kettévágjuk, a magokat kiveregetjük, a gránátalma levét felfogjuk.
A dresszinghez
- Az olajat és citromlevet elkeverjük. Sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a gránátalma levét is.
- A káposztát elkeverjük a sárgarépával, olívákkal, gránátalmamagokkal, fetával és a dresszinggel.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 46
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 2311
- Feltöltés dátuma: 2013. július 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A dresszinget ízesíthetjük egy gerezd áttört fokhagymával és 2-3 ek apróra vágott petrezselyemzölddel is.