r
Nosalty Logó

Görög joghurt dióval és mézzel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Görög joghurt dióval és mézzel
adag
Előkészítés
perc
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 392 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 1571 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 165 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Mangán
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    115.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    1 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 392 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Mangán
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    104.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    462.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    5 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    141.9 g
  • Cukor
    95 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 1571 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Mangán
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    48.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    25 mg
  • Nátrium
    1 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    4.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A diót és a mogyorót egy serpenyőben megpirítjuk, kivesszük, hűlni hagyjuk, majd durvára vágjuk.
  2. A joghurtot elkeverjük a cukorral és a citromlével.
  3. A joghurtot, a diós mogyorót és a mézet 4 pohárba rétegezzük.
  4. Azonnal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 93
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 8339
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű és finom desszert.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...