r
Nosalty Logó

Gombával töltött pisztráng Kodaktól

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kodak
Gombával töltött pisztráng Kodaktól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 294 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1768 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 91 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.8 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2611.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    423 mg
  • Nátrium
    2032 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 294 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    196.9 g

Zsír

  • Összesen
    95.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    557 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15666.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    530 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    250 mg
  • Foszfor
    2538 mg
  • Nátrium
    12192 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    955.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    70 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    1449 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    695 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 1768 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    805.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    131 mg
  • Nátrium
    627 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    74 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 91 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felkockázott vöröshagymát az olívaolajon egy kicsit megdinszteljük, majd hozzáadjuk a gombát. 2-3 percig együtt pároljuk, majd hozzáöntjük a tejszínt, és így is főzzük még 2-3 percig. Ízlés szerint 1-2 csipet sóval, borssal fűszerezzük.
  2. A halakat gyorsan lepikkelyezzük, kicsit leöblítjük, majd a törzsüket mindkét oldalon bevagdaljuk.
  3. Összekeverjük a grill fűszersót az ízlésünknek megfelelő minőségű és mennyiségű fűszerekkel egy kisebb tálkában (mi mindenből tettünk bele egy kicsit). Ezzel a keverékkel jól bedörzsöljük a halak mindkét oldalát.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a halakat, és beletöltjük a hasukba a gombás, tejszínes ragut. Ezt követően előmelegített sütőben kb. 20 percig alufólia alatt sütjük őket.
  5. Miután letelt a 20 perc, még 5-6 percet süssük alufólia nélkül, ha van grill fokozat a sütőn, akkor lehet azt is használni.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2538
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 20.

Ajánló

Sült krumplival, citromkarikákkal kínáljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a recept a férjem ötlete volt... és egész finomra sikeredett. A laskagomba bármilyen más gombával helyettesíthető. Mi azért tettük bele ezt, mert volt egy kis dugi készlet a fagyasztóban.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...