r
Nosalty Logó

Gesztenyés pudingkocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gesztenyés pudingkocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Összesen 662 kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Összesen 2653 kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Összesen 151 kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1406.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    513 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    422 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.7 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 662 kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.6 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5626.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    2051 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    1715 mg
  • Nátrium
    1689 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    466.9 g
  • Cukor
    197 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    582 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    995 micro
Összesen 2653 kcal
  • 10% Fehérje
  • 63% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    318.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 151 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjékből kemény habot verünk , majd robotgéppel lassú fokozaton belekeverjük a tojássárgákat és az előzőleg összekevert sütőporos, cukros lisztet. Kevés tejjel lágyítjuk a masszát.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, majd előmelegített sütőben megsütjük . (tűpróba!)
  3. A hozzávalókból először elkészítjük a tejszín ízű pudingot.
  4. A még forró pudingba belekeverjük a 2 teáskanál zselatint és a gesztenye masszát, majd az elkészült piskóta tetejére kenjük. Dermedésig hűtőbe tesszük.
  5. Miután a gesztenyés réteg teljesen megdermedt, a hozzávalókból kicsit sűrűbb csokipudingod készítünk, és az előző réteg tetejére kenjük.
  6. Pár órára hűtőbe tesszük, míg teljesen meg nem dermed.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30X20X6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 516
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 39210
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy újabb pudingos hibrid....

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés krémhez

A csokis réteghez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...