r
Nosalty Logó

Gesztenyés-kekszes süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Gesztenyés-kekszes süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 721 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5762 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 214 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.6 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    220 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 721 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    77.4 g

Zsír

  • Összesen
    272.3 g
  • Telített zsírsav
    174 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    705 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2718.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    1027 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    1302 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    716.7 g
  • Cukor
    252 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    405 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1730 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1584 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1759 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    372 micro
Összesen 5762 kcal
  • 5% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    101.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    7 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 214 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A gesztenyemasszát összekeverjük a darált keksszel és a vajjal, majd belesimítjuk egy kerek tortaforma aljába.
  2. A két csomag vaníliás pudingporból, cukorból, tejből és az egy darab tojás sárgájábólpudingot főzünk, majd ha már egy kicsit kihűlt, hozzákeverjük a vajat is.
  3. Miután teljesen kihűlt, a puding felét a gesztenyés masszára öntjük. Beborítjuk a kávéba vagy rumos tejbe mártott babapiskótával, majd befedjük a maradék krémmel.
  4. A végén felvert tejszínhabbal és a gyümölcsökkel díszítjük.
  • Tepsi mérete: 28
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 223
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 18164
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik hétvégén nem tudtam, hogy milyen süteményt készítsek, és addig gondolkodtam, és alkottam a konyhában, amíg ez lett belőle. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...