r
Nosalty Logó

Fúziós burgundi borjúragu cserépedényben sütve

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Baroness konyhája
Fúziós burgundi borjúragu cserépedényben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 440 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2643 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    718.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    436 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    310.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    636 micro
  • β-karotin
    1597 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    429 micro
  • Lut-zea
    884 micro
Összesen 440 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    220.5 g

Zsír

  • Összesen
    118.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    780 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4313.7 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    326 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    457 mg
  • Foszfor
    2617 mg
  • Nátrium
    768 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1861.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    977 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    99 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    307 micro
  • Kolin:
    987 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3814 micro
  • β-karotin
    9580 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2574 micro
  • Lut-zea
    5306 micro
Összesen 2643 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    159 micro
  • β-karotin
    399 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    107 micro
  • Lut-zea
    221 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fafülgombát kb. 1 órára bő vízbe áztatjuk. A borjúhúst 1x1 cm-es kockákra vágjuk és 3 adagban olajban előpirítjuk. A visszamaradt pörzsanyagos zsíradékban, a felaprított vörös- és fokhagymát, a reszelt gyömbért és az őrölt koriandermagot lepirítjuk.
  2. Mázas cserépedénybe tesszük a húst, a lecsöpögtetett gombát, a dinsztelt fűszereket, a rozmaringot, a felkockázott paradicsomot, a chilit, 1 evőkanál sót, kevés borsot, a babérleveleket és a rozmaringágakat.
  3. Rászórjuk a lisztet, felöntjük a vörösborral, összekeverjük, lefedjük és hideg sütőben indítva 180 fokon hőlégkeveréssel jó órát pároljuk. Egy óra letelte után a vastagabb karikákra vágott sárgarépát hozzákeverjük és újabb 1 órát sütjük.
  4. A felkarikázott cukkinit hozzáadva újra megkeverjük, további legalább fél órát sütjük. Ha a levét nagyon elfőné, a zöldségek hozzáadásakor kevés vízzel menet közben pótoljuk. Petrezselyemzölddel megszórva, juhtúrós puliszkával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1064
  • Feltöltés dátuma: 2021. szeptember 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fúziós burgundi borjúragu cserépedényben sütve
Baroness konyhája 96 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...