r
Nosalty Logó

Füstölt lazacos burgonyasaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Füstölt lazacos burgonyasaláta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 396 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1590 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 79 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    235 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    866.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    388 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    297.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    258 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    592 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    334 micro
Összesen 396 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.4 g

Zsír

  • Összesen
    64.6 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    939 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3467.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    1552 mg
  • Nátrium
    953 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    161 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1188.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    616 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    207 mg
  • D vitamin:
    1032 micro
  • K vitamin:
    208 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    881 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2367 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1335 micro
Összesen 1590 kcal
  • 6% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    173.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 79 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, majd sós vízben kb. 30 perc alatt megfőzzük. A tojásokat megfőzzük. Mindkettőt meghántjuk, hűlni hagyjuk.
  2. A burgonyát szeletekre vágjuk. A levest az ecettel felfőzzük, hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát, kb. 1-2 percig főzzük. Sóval, borssal fűszerezzük, a burgonyára öntjük, és kb. 15 percig hagyjuk állni.
  3. A joghurtot elkeverjük a creme fraichel, tormával. Sóval fűszerezzük, majd ráöntjük a burgonyára, elkavarjuk, és kb. 2 órát hagyjuk állni.
  4. A lazacot és a tojást durvára, a metélőhagymát gyűrűkre vágjuk. Az egészet a salátához keverjük. Sóval, borssal fűszerezzük.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 77
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2525
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A salátaöntettel együtt keverhetünk a salátához 1 ek kapribogyót is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...