Füstölt lazac pangasiusfilében
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
200g pangasius238 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
25g füstölt lazac29 kcal
-
100g hal alaplé7 kcal
-
63g főzőtejszín82 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
19 kcal
-
90g snidling27 kcal
Összesen
402
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
400g pangasius476 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
50g füstölt lazac59 kcal
-
200g hal alaplé14 kcal
-
125g főzőtejszín164 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
38 kcal
-
180g snidling54 kcal
Összesen
805
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
41.5g pangasius49 kcal
-
0g mustár0 kcal
-
5.2g füstölt lazac6 kcal
-
20.7g hal alaplé1 kcal
-
13g főzőtejszín17 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
4 kcal
-
18.7g snidling6 kcal
Összesen
83
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 39.9 g
Zsír
-
Összesen 20.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 138 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1573.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 169 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 561 mg
-
Nátrium 725 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.2 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 308.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 263 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 7 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 53 mg
-
D vitamin: 191 micro
-
K vitamin: 196 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 117 micro
-
Kolin: 169 mg
-
Retinol - A vitamin: 66 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2365 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 291 micro
Összesen
402
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 79.9 g
Zsír
-
Összesen 41.6 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 275 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3147.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 55 mg
-
Kálcium 337 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 173 mg
-
Foszfor 1122 mg
-
Nátrium 1451 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.3 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 617 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 527 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 13 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 106 mg
-
D vitamin: 381 micro
-
K vitamin: 393 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 234 micro
-
Kolin: 337 mg
-
Retinol - A vitamin: 132 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4729 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 581 micro
Összesen
805
kcal
- 11% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.3 g
Zsír
-
Összesen 4.3 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 326.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 35 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 116 mg
-
Nátrium 150 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 63.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 55 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 39 micro
-
K vitamin: 41 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 490 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 60 micro
Összesen
83
kcal
Hozzávalók
-
200 ml hal alaplé
-
125 ml főzőtejszín
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 csapott ek étkezési keményítő
-
1 csokor snidling
Elkészítés
- A halfilét megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk. Két filét megkenünk a mustárral, elosztjuk rá füstölt lazacot, beborítjuk a maradék két halfilével. Fogvájóval rögzítjük.
- Az alaplevet elkeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük. Egy tűzálló tálba öntjük, belehelyezzük a halat. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 20-25 percig sütjük.
- A halat kivesszük, melegen tartjuk. A levet egy lábasba öntjük, felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük, kb. 5 percig főzzük, majd a keményítővel, amelyet kevés vízzel elkevertük besűrítjük.
- A metélőhagymát gyűrűkre vágjuk, és a mártáshoz kavarjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 12
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 984
- Feltöltés dátuma: 2013. november 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy nagyon finom halétel. Én főtt sós burgonyával és sárgarépával tálaltam.