r
Nosalty Logó

Füstölt lazac pangasiusfilében

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Füstölt lazac pangasiusfilében
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 402 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 83 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1573.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    725 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    308.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    196 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2365 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    291 micro
Összesen 402 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.9 g

Zsír

  • Összesen
    41.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3147.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    337 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    1122 mg
  • Nátrium
    1451 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    617 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    527 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    381 micro
  • K vitamin:
    393 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4729 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    581 micro
Összesen 805 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    326.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    490 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 83 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfilét megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk. Két filét megkenünk a mustárral, elosztjuk rá füstölt lazacot, beborítjuk a maradék két halfilével. Fogvájóval rögzítjük.
  2. Az alaplevet elkeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük. Egy tűzálló tálba öntjük, belehelyezzük a halat. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 20-25 percig sütjük.
  3. A halat kivesszük, melegen tartjuk. A levet egy lábasba öntjük, felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük, kb. 5 percig főzzük, majd a keményítővel, amelyet kevés vízzel elkevertük besűrítjük.
  4. A metélőhagymát gyűrűkre vágjuk, és a mártáshoz kavarjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 985
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon finom halétel. Én főtt sós burgonyával és sárgarépával tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...