r
Nosalty Logó

Baconos pizzás csiga

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Baconos  pizzás csiga
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A szószhoz:

Összesen 1826 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A szószhoz:

Összesen 7302 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A szószhoz:

Összesen 286 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    47.3 g

Zsír

  • Összesen
    84.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2051.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    413 mg
  • Nátrium
    1209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    213 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 1826 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    189.2 g

Zsír

  • Összesen
    336.7 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    80 g
  • Koleszterin
    193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8204.2 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    386 mg
  • Kálcium
    997 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    1652 mg
  • Nátrium
    4837 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    852.1 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    504.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    540 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    211 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    286 micro
Összesen 7302 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    322.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    285 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 286 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz:

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt kevés langyos tejjel, cukorral felfuttatjuk.
  2. A lisztet a megkelt élesztővel, tejföllel, sóval, olajjal, a tejjel, amiben feloldottuk a cukrot megdagasztjuk, 1 órát letakarva kelesztjük.
  3. Mikor megkelt a tésztánk, lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük a szósszal. Rövidebb oldalával kezdve feltekerjük. 2cm-es darabokat vágunk belőle, majd sütőpapírra pakoljuk.
  4. Reszelt sajttal megszórjuk.
  5. Előmelegítés nélkül sütőbe toljuk és megsütjük. (Nekem ebből a mennyiségből 22 db csigám lett.)

A szószhoz:

  1. A zsíron a hagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a pizzakrémet, ketchupot, a kockára vágott húsos szalonnát,(bacont) és a fűszereket.
  2. Összefőzzük,ha szükséges sózzuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 9741
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A szósszal megkent, feltekert tésztát kissé nehéz vágni, de jó éles késsel, kis ügyességgel mindenkinek sikerül. Én jó sok sajtot szoktam a tetejére szórni. Mindig kolozsvári szalonnával készítem, amit a piacon vásárolok. Könnyű, laktató finomság!

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...