r
Nosalty Logó

Francia lecsó fokhagymás bagettel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
a nikó
Francia lecsó fokhagymás bagettel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Összesen 1072 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Összesen 2145 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Összesen 102 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    34.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2475.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    538 mg
  • Nátrium
    1220 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.2 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    770.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    361 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    169 micro
  • β-karotin
    1081 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    4565 micro
Összesen 1072 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    69.4 g

Zsír

  • Összesen
    74.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4950.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    835 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    410 mg
  • Foszfor
    1077 mg
  • Nátrium
    2439 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    314.4 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    48 mg

VÍZ

  • Összesen
    1541 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    328 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    238 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    721 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    337 micro
  • β-karotin
    2163 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    9129 micro
Összesen 2145 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    234.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    366 micro
  • Lut-zea
    433 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Elkészítés

francia lecsó

  1. A hozzávalókat kockákra, karikára felvágjuk, és olívaolajban külön-külön, serpenyőben erős tűzön megsütjük a paradicsom kivételével, ízesítve sóval, borssal, pirospaprikával. Nem szeretem, ha túl puhára fő, maradjon mindegyik zöldség kicsit roppanós.
  2. Ha kész, összekeverjük a zöldségeket, hozzáadjuk a paradicsomot, és csak épp összerottyantjuk.

a fokhagymás bagett

  1. A lecsó készítése közben a sütőt bekapcsoljuk.
  2. A bagettet a képen látható módon beirdaljuk, a vágatokba vajdarabkákat és apróra vágott vagy reszelt (a sajtreszelő kiváló erre) fokhagymát tömködünk.
  3. Majd az előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a bagettben levő vaj meg nem olvad.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2406
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 03.

Ajánló

Könnyű fehér bort ittunk hozzá, de a sör is lecsúszik ehhez az igazán ízletes egytálételhez.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
a nikó 5 recept

Lecsó! Lecsóó! Lecsóóó! Bármilyen formában. Ez most egy kicsit rendhagyó, mert a változatosság gyönyörködtet. Köszönet Péternek a gyönyörű fotóért.

Hozzávalók

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Címlapról ajánljuk