r
Nosalty Logó

Francia lecsó fokhagymás bagettel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
a nikó
Francia lecsó fokhagymás bagettel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Összesen 1072 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Összesen 2145 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Összesen 102 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    34.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2475.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    538 mg
  • Nátrium
    1220 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.2 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    770.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    361 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    169 micro
  • β-karotin
    1081 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    4565 micro
Összesen 1072 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    69.4 g

Zsír

  • Összesen
    74.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4950.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    835 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    410 mg
  • Foszfor
    1077 mg
  • Nátrium
    2439 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    314.4 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    48 mg

VÍZ

  • Összesen
    1541 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    328 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    238 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    721 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    337 micro
  • β-karotin
    2163 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    9129 micro
Összesen 2145 kcal
  • 4% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    234.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    366 micro
  • Lut-zea
    433 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Elkészítés

francia lecsó

  1. A hozzávalókat kockákra, karikára felvágjuk, és olívaolajban külön-külön, serpenyőben erős tűzön megsütjük a paradicsom kivételével, ízesítve sóval, borssal, pirospaprikával. Nem szeretem, ha túl puhára fő, maradjon mindegyik zöldség kicsit roppanós.
  2. Ha kész, összekeverjük a zöldségeket, hozzáadjuk a paradicsomot, és csak épp összerottyantjuk.

a fokhagymás bagett

  1. A lecsó készítése közben a sütőt bekapcsoljuk.
  2. A bagettet a képen látható módon beirdaljuk, a vágatokba vajdarabkákat és apróra vágott vagy reszelt (a sajtreszelő kiváló erre) fokhagymát tömködünk.
  3. Majd az előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a bagettben levő vaj meg nem olvad.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2406
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 03.

Ajánló

Könnyű fehér bort ittunk hozzá, de a sör is lecsúszik ehhez az igazán ízletes egytálételhez.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
a nikó 5 recept

Lecsó! Lecsóó! Lecsóóó! Bármilyen formában. Ez most egy kicsit rendhagyó, mert a változatosság gyönyörködtet. Köszönet Péternek a gyönyörű fotóért.

Hozzávalók

francia lecsó

a fokhagymás bagett

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...