r
Nosalty Logó

Fogasfilé aszalt paradicsomos-vörös pesztós rizottóval

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Fogasfilé aszalt paradicsomos-vörös pesztós rizottóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Rizotto

Fogasfilé

Összesen 706 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Rizotto

Fogasfilé

Összesen 1411 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Rizotto

Fogasfilé

Összesen 104 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1872.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    439 mg
  • Nátrium
    1139 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    133 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    260 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12394 micro
  • Lut-zea
    384 micro
Összesen 706 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    34.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    231 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3744.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    270 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    227 mg
  • Foszfor
    877 mg
  • Nátrium
    2278 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.9 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    266 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    283 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    520 micro
  • Kolin:
    217 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    294 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    24787 micro
  • Lut-zea
    768 micro
Összesen 1411 kcal
  • 12% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    169 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1843 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

Rizotto

Fogasfilé

Elkészítés

Rizotto

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés kókuszzsíron megfuttatjuk.
  2. Hozzáöntjük a rizst, felöntjük egy kevés alaplével.
  3. Beletesszük a vörös pesztót és a kissé összevágott szárított paradicsomot.
  4. Apránként, folyamatos kevergetés mellett adagoljuk hozzá a többi alaplevet, amíg a rizs meg nem puhul.

Fogasfilé

  1. A fogasfiléből két szép szeletet vágunk, enyhén megsózzuk.
  2. Vaj és olívaolaj keverékén megsütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2576
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valentin napra piros-fehér ételekből álló menüsort állítottam össze, ez lett a főfogás.

Hozzávalók

Rizotto

Fogasfilé

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...