Fetás mártogatós
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
THajnalka
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 7% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 34% Zsír
Összesen
476
kcal
- 7% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 34% Zsír
Összesen
952
kcal
- 7% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 34% Zsír
Összesen
335
kcal
- 7% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 34% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.7 g
Zsír
-
Összesen 47.5 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 131 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1123.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 293 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 28 mg
-
Foszfor 207 mg
-
Nátrium 584 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 75.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 356 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 23 mg
-
Retinol - A vitamin: 331 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 304 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2066 micro
-
Lut-zea 600 micro
Összesen
476
kcal
- 7% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 34% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.4 g
Zsír
-
Összesen 94.9 g
-
Telített zsírsav 55 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 261 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2247.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 586 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 56 mg
-
Foszfor 414 mg
-
Nátrium 1169 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 150.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 712 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 50 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 70 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 662 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 607 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 4131 micro
-
Lut-zea 1200 micro
Összesen
952
kcal
- 7% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 34% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 33.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 791.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 206 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 146 mg
-
Nátrium 412 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 52.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 251 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 233 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 214 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1455 micro
-
Lut-zea 422 micro
Összesen
335
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A hozzávalókat egy aprítóba tesszük, először kevés vízzel kezdjük az összedolgozást, amit az ízlés szerinti állagig adagoljunk.
- A hozzávalók, fűszerek mennyisége ízlés szerint változtatható. Gyorsan elkészül, ízletes mártás főételekhez (halhoz, húsokhoz), mártogatós torillához, zöldségekhez.
- Receptkönyvben: 9
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 12
- Össznézettség: 1026
- Feltöltés dátuma: 2022. március 02.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- maradékból:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
THajnalka
4 recept