r
Nosalty Logó

Fekete-fehér süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Fekete-fehér süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A fekete réteghez

A fehér réteghez

A tetejére

Összesen 984 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A fekete réteghez

A fehér réteghez

A tetejére

Összesen 4916 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A fekete réteghez

A fehér réteghez

A tetejére

Összesen 418 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    73.4 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    556 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.1 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    515 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    485 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    350 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 984 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.4 g

Zsír

  • Összesen
    367.1 g
  • Telített zsírsav
    118 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    130 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    95 g
  • Koleszterin
    423 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2780 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    470 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    396 mg
  • Foszfor
    928 mg
  • Nátrium
    899 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    375.7 g
  • Cukor
    169 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    202.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2574 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    269 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    377 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2426 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1752 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    522 micro
Összesen 4916 kcal
  • 6% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    236.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    219 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    149 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 418 kcal

Hozzávalók

A fekete réteghez

A fehér réteghez

A tetejére

Elkészítés

A fekete réteghez

  1. A fekete réteghez megolvasztjuk a margarint a cukorral és a kakaóporral.
  2. Hozzáadjuk a tojást, és addig keverjük, amíg besűrűsödik.
  3. Ekkor levesszük a tűzről, és beletesszük a kekszet, kókuszreszeléket, darált diót, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy sűrű masszát kapjunk.
  4. A tepsi aljába eligazgatjuk.
  5. A fehér réteghez kikeverjük a margarint, tejfölt és a pudingport, hozzáadjuk a cukrot, és könnyű krémmé keverjük.
  6. Rásimítjuk a kekszes rétegre.
  7. Csokit reszelünk a tetejére.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x20
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 193
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 20947
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fekete-fehér süti
Salamon Csilla 1202 recept

Mindenkinek ajánlom, mert nagyon finom, és hamar elkészül. :) Receptvilágról való a recept.

Hozzávalók

A fekete réteghez

A fehér réteghez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...