Fejessaláta sárgarépás öntettel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Sz. Ági
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
76
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
306
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.2 g
Zsír
-
Összesen 6.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 210.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 66 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 56 mg
-
Nátrium 73 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 95.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 167 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 63 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 48 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 232 micro
-
β-karotin 1768 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 764 micro
Összesen
76
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.7 g
Zsír
-
Összesen 25 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 18 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 841.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 264 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 223 mg
-
Nátrium 293 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.4 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 382.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 666 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 254 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 194 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 928 micro
-
β-karotin 7071 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3055 micro
Összesen
306
kcal
- 2% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 89% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 157 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 49 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 42 mg
-
Nátrium 55 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 124 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 47 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 173 micro
-
β-karotin 1319 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 570 micro
Összesen
57
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Salátástálba tesszük a majonézt, joghurtot, a kis lyukú reszelőn lereszelt sárgarépát, és ízesítjük sóval, borssal, egy kis citromlével és egy csipet cukorral.
- A salátát megmossuk, leveleire szedjük, leszárítjuk.
- Beletépkedjük az öntetbe, de csak közvetlenül tálalás előtt keverjük el, különben a saláta a sótól megfonnyad, összeesik.
- Tálalásig hűtőben tartjuk.
- Receptkönyvben: 126
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 5874
- Feltöltés dátuma: 2012. március 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Sz. Ági
49 recept
Vitaminbomba tél végén.