r
Nosalty Logó

Fehér csokis-mascarponés süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ágica-92
Fehér csokis-mascarponés süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1175 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 7048 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 380 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    69.5 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1056.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    320 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    410 mg
  • Nátrium
    266 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.5 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    346 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    341 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    171 micro
Összesen 1175 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.6 g

Zsír

  • Összesen
    416.8 g
  • Telített zsírsav
    184 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1319 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6339.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    180 mg
  • Kálcium
    1919 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    163 mg
  • Foszfor
    2462 mg
  • Nátrium
    1594 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    741 g
  • Cukor
    497 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    361.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2078 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    162 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    203 micro
  • Kolin:
    735 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2046 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    403 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1028 micro
Összesen 7048 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    342.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 380 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra (hőlégkeveréses).
  2. A tojássárgáját a vajjal és a barna cukorral keverjük habosra, majd mehet bele a tej, a joghurt, a vanília kivonat és a sütőpor.
  3. A tojásfehérjét felverjük, majd a liszttel felváltva belerakjuk a tojássárgájához. Az egészet addig keverjük, míg csomómentes nem lesz.
  4. Az egyik tábla fehér csokit apró kockákra daraboljuk, és hozzáadjuk a tésztához.
  5. Egy 20x30-as tepsit kikenünk vajjal, és beletöltjük a tésztát. 25-30 perc alatt készre sütjük.
  6. Elkészítjük a krémet, a fehér csokit felolvasztjuk, a mascarponét (szobahőmérsékletű legyen) összekeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a fehér csokit. Hagyjuk kihűlni.
  7. Ha a sütink is kihűlt megkenjük a krémmel, hagyjuk, hogy megdermedjen, felkockázzuk, és cukorkával díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 5519
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ágica-92 47 recept

Ezt a receptet még a Good food egyik lapjában láttam. Azóta rendszeresen készítem, munkatársaim nagy örömére:) Egyszerűen isteni:) 

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...