r
Nosalty Logó

Farfalle tészta koktélparadicsommal és bivaly mozzarellával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Barilla
Farfalle tészta koktélparadicsommal és bivaly mozzarellával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 913 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3651 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 208 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    40.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1604.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    92 mg
  • Kálcium
    452 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    554 mg
  • Nátrium
    383 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    254.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    247 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    338 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    1300 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    4503 micro
  • Lut-zea
    1085 micro
Összesen 913 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.1 g

Zsír

  • Összesen
    160.8 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6417.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    368 mg
  • Kálcium
    1810 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    443 mg
  • Foszfor
    2217 mg
  • Nátrium
    1532 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    411.2 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1019.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    989 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    108 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    363 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1352 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    522 micro
  • α-karotin
    707 micro
  • β-karotin
    5199 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    18011 micro
  • Lut-zea
    4342 micro
Összesen 3651 kcal
  • 8% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    297 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsünk olívaolajat egy nagy serpenyőben. Adjuk hozzá az átnyomott fokhagymát, pirítsuk aranybarnára hirtelen.
 Közben forraljunk vizet a tésztának, sózzuk ízlés szerint.

  2. A fokhagymára öntsük rá a felezett paradicsomokat és egy kis vizet. Fűszerezzük sóval, borssal és oreganóval, majd pároljuk 5 percig.
  3. Egy kevés mozarellát tegyünk félre a tálaláshoz, a többit adjuk a szószhoz, és olvasszuk bele.
  4. Főzzük meg a farfalle tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint, majd szűrjük le, és adjuk a kész paradicsomszószhoz, és jól keverjük össze.
  5. Egy külön tálaló edénybe szedjük át a tésztát, díszítsük friss bazsalikomlevéllel és a félretett mozzarellával.
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 9293
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 27.

Ajánló

Ez egy nagyon ízletes, gyorsan elkészíthető fogás. Tálaláskor a mozzarella és a koktélparadicsom nagyszerűen mutatnak együtt a tésztán.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Farfalle tészta koktélparadicsommal és bivaly mozzarellával
Barilla 60 recept

Egyszerű és gyorsan elkészíthető finomság. www.barilla.hu

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...