r
Nosalty Logó

Farfalle szárított paradicsommal és dióval

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Barilla
Farfalle szárított paradicsommal és dióval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 556 kcal
  • 17% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3894 kcal
  • 17% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 369 kcal
  • 17% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1371.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    433 mg
  • Nátrium
    356 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    634 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    6557 micro
  • Lut-zea
    1185 micro
Összesen 556 kcal
  • 17% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    166.8 g

Zsír

  • Összesen
    163.2 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9598.5 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    371 mg
  • Kálcium
    2882 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    748 mg
  • Foszfor
    3034 mg
  • Nátrium
    2495 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    451.2 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    776 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    578 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1425 micro
  • Kolin:
    257 mg
  • Retinol - A vitamin:
    402 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4436 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    45902 micro
  • Lut-zea
    8297 micro
Összesen 3894 kcal
  • 17% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    909.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    237 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    420 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    4351 micro
  • Lut-zea
    786 micro
Összesen 369 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagy lábasban forraljunk vizet.
  2. Egy kisebb serpenyőben pirítsuk világosbarnára a diót, majd szórjuk át egy nagy salátás tálba. Adjuk hozzá a zsülienre vágott szárított paradicsomot, az áttört fokhagymát és az olívaolajat.
  3. A farfallét főzzük ki a dobozon található utasítás szerint, szűrjük le és öntsük a tálba.
  4. Frissen reszeljük rá a parmezánt, és tépkedjük rá a bazsalikomleveleket. Sózzuk, borsozzuk, keverjük jól össze, és már tálalhatjuk is.
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1065
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Farfalle szárított paradicsommal és dióval
Barilla 60 recept

Az olasz életérzéshez hozzátartozik a minőségi ételek szeretete, a kifinomultsághoz és a színes életstílushoz való szenvedélyes ragaszkodás. A tészta az olasz konyha egyik kulcsfontosságú tradicionális alappillére, ugyanakkor a világ egyik legkedveltebb étele. A Barilla durumlisztből készült tésztája egy egészséges, összetett szénhidrátforrás. A táplálkozási szakértők ajánlása szerint a jól kiegyensúlyozott diéta: 55 százalék szénhidrátot, kevesebb mint 30 százalék zsírt és 15 százalék proteint tartalmaz. A durumlisztből készült tészta felszívódási ideje jóval lassabb, mint sok más szénhidrátban gazdag ételé, mint amilyen a normál búzalisztből készült tészta is. Ennek köszönhetően késlelteti az éhségérzet kialakulását, ugyanakkor energiát biztosít az agyi működéshez és izomzatunknak. A Barilla tészta bárki által kedvelhető, mely élvezetet és örömet nyújt minden étkezéshez. A Barilla tészta mindig al dente. Elkészítésében szabadságot ad fantáziánknak, kreativitásunknak. …és egészséges! A Barilla Olaszország első számú tésztája és tésztaszósza.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...