Farfalle szárított paradicsommal és dióval
- 17% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
71g farfalle265 kcal
-
11g dió73 kcal
-
37 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
7g olívaolaj64 kcal
-
29g parmezán sajt112 kcal
-
17g bazsalikom4 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
- 17% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
500g farfalle1855 kcal
-
78g dió510 kcal
-
100g szárított paradicsom258 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
51g olívaolaj451 kcal
-
200g parmezán sajt784 kcal
-
120g bazsalikom28 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
- 17% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
47.4g farfalle176 kcal
-
7.4g dió48 kcal
-
9.5g szárított paradicsom24 kcal
-
0.6g fokhagyma1 kcal
-
4.8g olívaolaj43 kcal
-
19g parmezán sajt74 kcal
-
11.4g bazsalikom3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
- 17% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 23% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.8 g
Zsír
-
Összesen 23.3 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1371.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 412 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 107 mg
-
Foszfor 433 mg
-
Nátrium 356 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 64.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 34.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 111 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 83 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 204 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 57 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 634 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 6557 micro
-
Lut-zea 1185 micro
- 17% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 23% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 166.8 g
Zsír
-
Összesen 163.2 g
-
Telített zsírsav 43 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 61 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 48 g
-
Koleszterin 136 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9598.5 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 371 mg
-
Kálcium 2882 mg
-
Vas 34 mg
-
Magnézium 748 mg
-
Foszfor 3034 mg
-
Nátrium 2495 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 11 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 451.2 g
-
Cukor 54 mg
-
Élelmi rost 36 mg
VÍZ
-
Összesen 240.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 776 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 63 mg
-
D vitamin: 38 micro
-
K vitamin: 578 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 47 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1425 micro
-
Kolin: 257 mg
-
Retinol - A vitamin: 402 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4436 micro
-
β-crypt 55 micro
-
Likopin 45902 micro
-
Lut-zea 8297 micro
- 17% Fehérje
- 44% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 23% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.8 g
Zsír
-
Összesen 15.5 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 909.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 35 mg
-
Kálcium 273 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 71 mg
-
Foszfor 288 mg
-
Nátrium 237 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42.8 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 22.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 74 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 55 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 135 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 420 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 4351 micro
-
Lut-zea 786 micro
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy nagy lábasban forraljunk vizet.
- Egy kisebb serpenyőben pirítsuk világosbarnára a diót, majd szórjuk át egy nagy salátás tálba. Adjuk hozzá a zsülienre vágott szárított paradicsomot, az áttört fokhagymát és az olívaolajat.
- A farfallét főzzük ki a dobozon található utasítás szerint, szűrjük le és öntsük a tálba.
- Frissen reszeljük rá a parmezánt, és tépkedjük rá a bazsalikomleveleket. Sózzuk, borsozzuk, keverjük jól össze, és már tálalhatjuk is.
- Receptkönyvben: 28
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1065
- Feltöltés dátuma: 2015. december 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Az olasz életérzéshez hozzátartozik a minőségi ételek szeretete, a kifinomultsághoz és a színes életstílushoz való szenvedélyes ragaszkodás. A tészta az olasz konyha egyik kulcsfontosságú tradicionális alappillére, ugyanakkor a világ egyik legkedveltebb étele. A Barilla durumlisztből készült tésztája egy egészséges, összetett szénhidrátforrás. A táplálkozási szakértők ajánlása szerint a jól kiegyensúlyozott diéta: 55 százalék szénhidrátot, kevesebb mint 30 százalék zsírt és 15 százalék proteint tartalmaz. A durumlisztből készült tészta felszívódási ideje jóval lassabb, mint sok más szénhidrátban gazdag ételé, mint amilyen a normál búzalisztből készült tészta is. Ennek köszönhetően késlelteti az éhségérzet kialakulását, ugyanakkor energiát biztosít az agyi működéshez és izomzatunknak. A Barilla tészta bárki által kedvelhető, mely élvezetet és örömet nyújt minden étkezéshez. A Barilla tészta mindig al dente. Elkészítésében szabadságot ad fantáziánknak, kreativitásunknak. …és egészséges! A Barilla Olaszország első számú tésztája és tésztaszósza.