r
Nosalty Logó

Epres-nutellás brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres-nutellás brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 571 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3422 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 306 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.7 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1023.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    251 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 571 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.3 g

Zsír

  • Összesen
    208 g
  • Telített zsírsav
    130 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    966 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6141.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    1508 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    509 mg
  • Foszfor
    2573 mg
  • Nátrium
    1397 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    342.3 g
  • Cukor
    218 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    436.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1059 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    166 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    227 micro
  • Kolin:
    690 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1040 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 3422 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    551.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    231 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 306 kcal

Elkészítés

  1. Gőz fölött felolvasztjuk a csokoládét a vajjal, majd hagyjuk kihűlni picit. Hozzákeverjük a nutellát.
  2. A négy tojást felverjük habverővel, és nem kell különválasztani (legalábbis én nem szoktam). Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, porcukrot, sót.
  3. A lisztet egy külön tálban összekeverjük a sütőporral és a kakaóporral.
  4. A csokikrémet kikeverjük a tojással, majd a lisztes keverékhez adagoljuk.
  5. Tepsibe öntjük, majd megpakoljuk az eperszeletekkel, és megszórjuk a mandulával.
  6. Úgy 15-20 perc, nem baj, ha a közepe lágy lesz, pont ez a lényege.
  7. Utána felvágjuk, és már fogyasztható is.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3461
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az ötlet csak úgy jött.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...