r
Nosalty Logó

Epres-málnás pudingos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres-málnás pudingos torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 395 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 3547 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

Összesen 170 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    554.5 g
  • Cink
    73 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    57 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    161 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    96 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    34 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 395 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.4 g

Zsír

  • Összesen
    150.4 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1413 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4990.1 g
  • Cink
    656 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    1221 mg
  • Vas
    509 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    1451 mg
  • Nátrium
    821 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    864.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1306 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    307 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    943 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1287 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    208 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1723 micro
Összesen 3547 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.3 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    14 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

Elkészítés

A piskótához

  1. Piskóta: A tojásfehérjékből nagyon kemény habot verünk, és folyamatosan beleöntjük közben a sárgákat, a cukrot és a lisztet.
  2. Kivajazott tortaformába öntjük, és előmelegített 180 fokos sütőben kb. 20-30 percig sütjük. Ha már a tésztája nem ragad oda a beleszúrt villába, akkor ki is vehetjük. Várjuk meg, amíg kihűl, majd vágjuk 3 felé, hogy 3 tortalapot kapjunk.
  3. Töltelék: Verjük fel a tejszínhabot, utána csináljuk meg a pudingot, adjuk hozzá a túrót és a porcukrot, majd jól keverjük össze.
  4. Miután kész van, adjuk hozzá a tejszínhabot, és keverjük össze.
  5. Ha ez megvan, kenjük meg az első tortalapot a töltelékkel, majd a másodikat, és a tetejére is hagyjuk belőle. Ha összeraktuk a tortát, a tetejét díszítsük eperrel és málnával. Ha valaki nagyon szereti a gyümölcsöket, a töltelékbe is rakhat nyugodtan, úgy még finomabb lesz!
  6. Ezután csináljuk meg a zselatint, ha lehet, válaszunk pirosat, így a színe menni fog a gyümölcsökhöz, és ha készen van, öntsük rá a tortánkra.
  7. Tegyük be 1-2 órára a hűtőbe, hogy jól összeálljon!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 6558
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Látogass el facebook oldalamra ahol még több finomságot találsz:) facebook--> bounchepatisserie

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...