r
Nosalty Logó

Epres joghurttorta Kuktalány konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres joghurttorta Kuktalány konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Piskótalaphoz

Joghurtos krémhez

Díszítés

Összesen 756 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Piskótalaphoz

Joghurtos krémhez

Díszítés

Összesen 6037 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Piskótalaphoz

Joghurtos krémhez

Díszítés

Összesen 180 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    34.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    232 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    467.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.2 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    303 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    298 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    202 micro
Összesen 756 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.6 g

Zsír

  • Összesen
    273.3 g
  • Telített zsírsav
    158 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1857 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3742.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    769 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    271 mg
  • Foszfor
    1391 mg
  • Nátrium
    1146 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    714 g
  • Cukor
    597 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1108.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2422 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    281 mg
  • D vitamin:
    399 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    1012 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2383 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    453 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1612 micro
Összesen 6037 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    112 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

Piskótalaphoz

Joghurtos krémhez

Díszítés

Elkészítés

Piskótalaphoz

  1. A piskótalaphoz az egész tojásokat, a cukrot és a kakaót alaposan felverjük.
  2. Beleforgatjuk a lisztet, amiben előzőleg elkevertük a sütőport.
  3. Ezután kivajazott 22 cm-es tortaformába öntjük, és előmelegített 180°C-os sütőben megsütjük.
  4. Tortatálra helyezzük a kihűlt piskótát, és körbevesszük tortagyűrűvel. Az epreket félbevágjuk, és a tortagyűrű mentén, körben a piskótalapra rakjuk.

Joghurtos krémhez

  1. A krémhez felforrósítjuk a joghurtot, a cukrot és a zselatint, majd langyosra hűtjük.
  2. A tejszínből kemény habot verünk, hozzáöntjük a joghurtos keveréket, és habverő segítségével elkeverjük, majd ráöntjük a kakaós piskótára.
  3. Ezután betesszük a hűtőbe (nekem ehhez egy éjszaka kellett, hogy megdermedjen).
  4. Majd másnap levesszük róla a tortagyűrűt, és feldíszítjük a friss eperrel ízlés szerint.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 140
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 21685
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hétvégén készítettem el ezt az epres tortát egy szülinapra, és hatalmas sikert aratott, próbáljátok ki:) Ha van néhány percetek, látogassatok el facebook oldalamra, ahol még több finomságot találtok:) Facebook-> bounche patisserie

Hozzávalók

Piskótalaphoz

Joghurtos krémhez

Díszítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...