r
Nosalty Logó

Epres-joghurtos torta csokiöntettel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Epres-joghurtos torta csokiöntettel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 554 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 3318 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 169 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    243 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    708.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    281 mg
  • Nátrium
    194 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.3 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    298 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    293 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    230 micro
Összesen 554 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.1 g

Zsír

  • Összesen
    203.5 g
  • Telített zsírsav
    118 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1459 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4252.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    1045 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    223 mg
  • Foszfor
    1687 mg
  • Nátrium
    1167 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    289.7 g
  • Cukor
    209 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    981.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1788 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    307 mg
  • D vitamin:
    313 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    832 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1757 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1381 micro
Összesen 3318 kcal
  • 5% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    215.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 169 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk (26 cm a tortaforma).
  2. Amíg hűl a piskóta, addig elkészítjük a krémet.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük.
  4. A joghurtokat egy tálba tesszük, összekeverjük a zselatinnal, kikeverjük, és a végén beletesszük a porcukrot.
  5. Összekeverjük a joghurtot a habbal.
  6. A piskóta tetejét megkenjük olvasztott csokoládéval, felezett eperrel kirakjuk, és erre jön a krém.
  7. 3 órára hűtőbe tesszük.
  8. Utána díszítjük, a 2 dl tejszínt kemény habbá verjük, rátesszük a torta tetejére. Tetszés szerint epret teszünk rá, olvasztott csokival meglocsoljuk.
  9. Még 2-3 órára hűtőbe tesszük. A tortaforma oldalát csak a legvégén vesszük le!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 191
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 87
  • Össznézettség: 57759
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ma készítettem el először. Nagyon finom, ajánlom mindenkinek, aki szereti az epret, joghurtot!!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...