Eperpudingos-túrós süti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Boszi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
409
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
2442
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
162
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 19 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 531.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 188 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 163 mg
-
Nátrium 158 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 51.9 g
-
Cukor 29 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 87.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 197 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 75 mg
-
Retinol - A vitamin: 180 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 203 micro
-
β-crypt 21 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 162 micro
Összesen
409
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.9 g
Zsír
-
Összesen 114 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 48 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 30 g
-
Koleszterin 540 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3191.3 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 1131 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 55 mg
-
Foszfor 977 mg
-
Nátrium 948 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 311.5 g
-
Cukor 175 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 527.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1183 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 34 mg
-
D vitamin: 119 micro
-
K vitamin: 124 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 7 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 88 micro
-
Kolin: 452 mg
-
Retinol - A vitamin: 1077 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1220 micro
-
β-crypt 125 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 975 micro
Összesen
2442
kcal
- 4% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.4 g
Zsír
-
Összesen 7.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 211.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 75 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 65 mg
-
Nátrium 63 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.6 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 34.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 78 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 71 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 81 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 65 micro
Összesen
162
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A túrót áttörjük.
- Egy tálba öntjük a pudingporokat, a sót, a sütőport, a cukrot és a vaníliás cukrot.
- A tojásokat kissé felverjük és a túróhoz adjuk. Beletesszük a puha margarint és a tejet. Jól összekeverjük, majd a túrós és pudingos keveréket összeöntjük. Jól elkeverjük és a kikent tepsibe öntjük.
- A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
- A gyümölcsöket megpucoljuk, és kisebb formás darabokra vágjuk, majd a massza tetején szépen elrendezzük.
- A sütőben megsütjük kb. fél óra alatt.
- Kivétel után hagyni kell kihűlni, majd a hűtőbe tesszük.
- Szeletelni csak teljesen hidegen lehet.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 27x17
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 28
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 4493
- Feltöltés dátuma: 2012. október 01.
Ajánló
Aki szereti a túrót kóstolja meg.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Boszi
159 recept
Itt láttam meg ennek a receptnek az eredetijét. Éva-Anyóca Vaníliás-túrós sütije. Köszönet érte. A módosításokat a kényszer szülte. Nem volt olyan pudingom, mazsolám, amit az Ő receptje írt. Ellenben volt sok szilvám és nyári almám, amit fel akartam használni. Kicsit fura állagú sütit kaptam, de a családnak ízlett. Legközelebb megpróbálom az eredetit. Valóban nem lehet szeletelni, csak ha már a hűtőben csücsült.