r
Nosalty Logó

Egyszerű Tiramisu recept tojás és alkohol nélküli krémmel

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Rebeka's Home
Egyszerű Tiramisu recept  tojás és alkohol nélküli krémmel
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A sütihez

315
Kalória
5g
Fehérje
15.2g
Szénhidrátok
26.1g
Zsír
73.4g
Víz
-
Koleszterin
925mg
Rost
12.5g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

Összesen 315 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

Összesen 1254 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

Összesen 203 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Magnézium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    113.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    24 mg
  • Nátrium
    11 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    73.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 315 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Magnézium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    104.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    453.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    290 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.8 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    293.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 1254 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Magnézium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    73.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    3 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    15 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    47.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 203 kcal

Elkészítés

A sütihez

  1. Első lépésként főzzük le a kávét. Mindenképpen hidegnek kell lennie mielőtt a babapiskótát beáztatjuk.
  2. Második lépésként egy robotgéppel keverjük ki a mascarpone-t, alacsony fordulaton 2 percig, ezután adjuk hozzá a vanília kivonatot és a vaníliacukrot, majd keverjük további 2 percig.
  3. Ezután egy másik tálba verjük fel a tejszínhabot. Amikor már elkezd keményedni adjuk hozzá a 4 ek cukrot és verjük kemény habbá, míg megáll benne a kanál. (Ha édesített tejszínhabot használunk nem kell hozzáadni plusz cukrot. )
  4. A két krémet keverjük össze egy fakanállal vagy egy szilikon kanállal, majd váltsunk át robotgépre és keverjük kb 1 percig.
  5. Kezdhetjük a babapiskótát a kávéba mártogatni, majd egyből helyezzük a formába. Vigyázzunk arra, hogy egy gyors mozdulattal végezzük a mártogatást, mert különben túlságosan elázik a piskóta és élvezhetetlen lesz a desszert. (A forma kiválasztása szabadon választható. Érdemes egy üvegtálba vagy egy olyan formába tenni melynek levehető az oldala. Én az állítható körformát használom és az alját pedig folpackkal fedtem be, hogy ne folyjon össze vissza.) Folytassuk a rétegezést egy adag krémmel, majd újra a bemártott babapiskótával, ezt addig folytassuk míg van alapanyag. (A második réteg babapiskótát érdemes vízszintesen elhelyezni, ha függőlegessel indítottunk.) Figyeljünk arra, hogy a tetejére is jusson elég krém, igyekezzünk egyenlően elosztani!
  6. Szitáljunk rá kakaóport, majd éjszakára tegyük hűtőbe és másnap tálaljuk. Tálaláskor szórjuk meg még egy kis kakaóval. Jó étvágyat kívánok!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!