r
Nosalty Logó

Duplacsokis torta bogyós gyümölcsökkel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Duplacsokis torta bogyós gyümölcsökkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Összesen 420 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Összesen 5040 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Összesen 258 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    305.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    155 micro
Összesen 420 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.9 g

Zsír

  • Összesen
    322.2 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3663.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    762 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    466 mg
  • Foszfor
    1599 mg
  • Nátrium
    653 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    441.3 g
  • Cukor
    319 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    809.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    498 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    196 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    100 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    262 micro
  • Kolin:
    957 mg
  • Retinol - A vitamin:
    483 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1855 micro
Összesen 5040 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    187.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 258 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Elkészítés

Piskóta

  1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk, a sárgájákat pedig a többi hozzávalóval összekeverjük, majd óvatos mozdulatokkal elvegyítjük a tojásfehérjékkel.
  2. Kivajazott, lisztezett tortaformába öntjük a tésztát, és 180 fokos, előmelegített sütőben tűpróbáig, kb. 25 percig sütjük.
  3. Ha elkészült, hagyjuk egy kicsit kihűlni, csak utána vágjuk ketté.

Fehér krém

  1. Forrásban lévő víz felett, (lehetőleg) üvegtálba tördeljük a csokit, és addig kevergetjük, míg teljesen fel nem olvadnak.
  2. Ezt követően elvesszük a vízgőz fölül, és fél perc várakozás után szobahőmérsékletű, 20 dkg mascarponét adunk hozzá.

Barna krém

  1. A fehércsokis krémhez hasonlóan vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét, majd összekeverjük a 20 dkg mascarponéval.

Tetejére

  1. Ízlés szerint rétegezzünk a tortát, és bogyós gyümölcsökkel díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3171
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha születésnapról van szó, szeretek a kreativitásomnak minél kevesebb munkával szárnyat adni. 

Hozzávalók

Piskóta

Fehér krém

Barna krém

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...