r
Nosalty Logó

Csokival töltött keksz

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
palice
Csokival töltött keksz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 1520 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 3041 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 463 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    79.6 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    372 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1452.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    317 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    667 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    185.3 g
  • Cukor
    79 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    556 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    544 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 1520 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.2 g

Zsír

  • Összesen
    159.3 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    743 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2905.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    634 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    1334 mg
  • Nátrium
    540 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    370.7 g
  • Cukor
    159 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    382 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1088 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    282 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    517 micro
Összesen 3041 kcal
  • 6% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    113 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    442.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.5 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 463 kcal

Elkészítés

  1. A vajat elkeverjük a porcukorral, majd a két tojássárgájával.
  2. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, jól elkeverjük, majd kettőbe osztjuk a masszát.
  3. Egyik gombóchoz hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a másikba belekeverjük a kakaót.
  4. Legalább fél óráig pihentetjük a hűtőben, majd kinyújtjuk, és kiszúrunk pár korongot kis méretre, majd ugyanannyit valamivel nagyobb méretre is.
  5. A kis méretűre teszünk 1 kocka csokit, és befedjük 1 nagyobb méretű koronggal, a szélein jól lenyomkodjuk.
  6. Csinálhatunk csak vaníliásat és kakaósat, de lehet tenni aljnak egy vaníliásat, és tetőnek egy kakaósat vagy fordítva is. (Én a vaníliásba étcsokit és tejcsokit tettem, a kakaósba fehér csokit, a kevertekbe fél kocka étcsokit és fél kocka fehéret. Tetszés szerint lehet variálni a töltelékek színét, ízét.)
  7. Előmelegített sütőben szigorúan csak a megadott sütési ideig kell sütni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26x32
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4748
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 08.

Ajánló

Keksz- és csokiimádóknak!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az alapötlet az internetről származik, kicsit átalakítottam, és megszületett ez a kicsit csúnya, de finom töltött keksz.:D.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...