r
Nosalty Logó

Csokis fehérjés süti ananászos krémmel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis fehérjés süti ananászos krémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
165 °C
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 466 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1856 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 193 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    729.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 466 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.7 g

Zsír

  • Összesen
    118.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2918 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    413 mg
  • Foszfor
    949 mg
  • Nátrium
    1289 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    283 micro
Összesen 1856 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    43 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 193 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt 165 fokra.
  2. Egy tálban először a száraz összetevőket keverjük el, majd egy másik tálban a folyékony alapanyagokat (tojásfehérje, meggyszósz, víz).
  3. A két tál tartalmát egybekeverjük.
  4. Egy hőálló üvegtálat kifújunk olajspray-vel (de lehet vajat is használni), és beleöntjük a tésztát.
  5. Kb. 20-25 percig sütjük.
  6. Miközben sül, elkészítjük a krémet. Az ananászt apróra vágjuk, és belekeverjük a mascarpone-be. Ha esetleg nem elég édes, akkor tehetünk hozzá pár csipet Stevia port.
  7. Miután a süti megsült és kihűlt, vágjunk belőle pár kockát, és kanalazzunk rá a krémet. Nem kifejezetten diétás, de finom. :)
  • Sütés hőfoka: 165 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2519
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A recept eredetileg Jamie Eason-től származik, ezt készítettem most el egy nagyon pici módosítással és egy kis krémmel a tetején:) A süti alap egyébként akár torta alapként is megállja a helyét. Gyorsan elkészíthető és laktató. 

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...