Stevia por

A Stevia por természetes, növényi édesítőszer, amely a Stevia Rebaudiana nevű növény leveleiből készül. A Dél-Amerikában őshonos növényt fűszerként és gyógynövényként is használják. A Stevia leveleiből készült cukorkészítmények 300-szor édesebbek a hagyományos cukornál, ugyanakkor kalóriatartalmuk nulla, éppen ezért cukorbetegek, diétázók számára kitűnő választás. A Stevia jótékony hatással van a máj anyagcseréjére, gyulladáscsökkentő hatású és elősegíti az emésztést is. Magas a C- és A-vitamin, valamint a cink, vas és magnézium tartalma. A Steviát por, csepp vagy tabletta formában lehet beszerezni hazánkban táplálék kiegészítőként. A Stevia por, amely 95%-os Stevia kivonatot tartalmaz, bármilyen étel és ital édesítéséhez használható, teljes egészében kiválthatja a hagyományos cukrokat.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Mindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
NosaltySzinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!
NosaltyMájus 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
NosaltyA sétálás az egyik legjobb mozgásforma, ha fogyni szeretnénk. Na de mennyi az annyi?
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Húsvéthétfőre sonkatekercses előétel, újragondolt koronázási saláta és sütés nélküli citromtorta dukál.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Kaszinótojást nem szoktam gyakran készíteni, de a húsvéti ünnepi asztalról nem hiányozhat.
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!