r
Nosalty Logó

Csirkesaláta ahogy csiganyuci készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csirkesaláta ahogy csiganyuci készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 712 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 2135 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A salátához

Az öntethez

Összesen 155 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    148 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1880.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    429 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    552 mg
  • Nátrium
    730 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    305.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    150 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    184 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    415 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    547 micro
Összesen 712 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.3 g

Zsír

  • Összesen
    101 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    445 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5640.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    1287 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    301 mg
  • Foszfor
    1657 mg
  • Nátrium
    2191 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    175.7 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    917.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    660 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    121 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    450 micro
  • Kolin:
    393 mg
  • Retinol - A vitamin:
    552 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    1245 micro
  • β-crypt
    82 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1642 micro
Összesen 2135 kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    414.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    161 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 155 kcal

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A salátához

  1. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk, és felcsíkozzuk.
  2. A húst apró kockákra vágjuk, fűszerezzük, és az olívaolajon aranybarnára sütjük.
  3. A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  4. A salátát, húst, kukoricát és a lereszelt sajtot összekeverjük.
  5. A bagettet felkarikázzuk, és megpirítjuk.
  6. Az olajat amiben a hús sült és a tejfölt kevés sóval és fűszerpaprikával összekeverjük, ez lesz az öntetünk.
  7. Az öntetet rákanalazzuk a bekevert salátára, majd a pirított bagettet a tetejére helyezzük.
  8. Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4836
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami könnyűt szerettem volna ebédre. Számtalanszor készítettem már ilyen salátát. Nem egy nagy ördöngösség, viszont annál finomabb, és roppant egészséges.

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...