r
Nosalty Logó

Csirkemelltorta almakompóttal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csirkemelltorta almakompóttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1135 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4535 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.7 g

Zsír

  • Összesen
    79.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    435 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3119.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    398 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    730 mg
  • Nátrium
    1838 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    282 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    333 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    370 micro
Összesen 1135 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    270.7 g

Zsír

  • Összesen
    317.3 g
  • Telített zsírsav
    122 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    94 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    1739 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12479.5 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    286 mg
  • Kálcium
    1593 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    300 mg
  • Foszfor
    2921 mg
  • Nátrium
    7352 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.2 g
  • Cukor
    114 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1564.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1129 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    309 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    217 micro
  • Kolin:
    1333 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1098 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1478 micro
Összesen 4535 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    273 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy tűzállótálba beletesszük a bacon felét, rá a füstölt párizsit.
  3. Közben 2 tojást felverünk, és reszelünk bele egy kevés sajtot.
  4. Megforgatjuk benne a csirkemell felét, és ráhelyezzük a párizsira.
  5. Majd kezdjük előlről, bacon, párizsi, stb.
  6. Ha minden bekerült a tálba rétegezve, akkor ráreszeljük a maradék sajtot. Felverjük a 3 tojást, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, elkeverjük a tejjel, és ráöntjük a húsra.
  7. 180 fokon kb. egy óráig sütjük.
  8. Almakompót:
  9. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk.
  10. Kevés vízben odatesszük főni. Ízlés szerint cukrozzuk az alma savanyúságától függően. Beleteszünk egy csomag vanília cukrot, szegfűszeget vagy szegfűborsot és fahéjat. Összerottyantjuk.
  11. Nem kell teljesen puhára főzni, mert a tűzről levéve a meleg lében még puhulni fog.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2781
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anya kapta a receptet, ha jól emlékszem egy munkatársnőjétől, és tőle került hozzám is.:) Nagyon laktató, a füstölt és az édes ízek nagyon jól harmonizálnak. Egy vasárnapi ebédnek tökéletes.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...