r
Nosalty Logó

Csirkefasírt hagymás-paprikás bulgurral

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Iluska
Csirkefasírt hagymás-paprikás bulgurral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Összesen 3176 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Összesen 6350 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Összesen 299 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.3 g

Zsír

  • Összesen
    275.1 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    124 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    97 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1921.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    978 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    577.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    107 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    325 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 3176 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156.5 g

Zsír

  • Összesen
    550.2 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    249 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    193 g
  • Koleszterin
    559 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3843.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    164 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    544 mg
  • Foszfor
    1957 mg
  • Nátrium
    830 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    218.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1155 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    214 mg
  • C vitamin:
    80 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    649 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1013 micro
Összesen 6350 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 299 kcal

Hozzávalók

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Elkészítés

Fasírt

  1. Mosás után a csirkemellet ledaráljuk. Vízben megáztatjuk a kenyérszeleteket, és kinyomkodva a húshoz tesszük, majd a többi fűszerrel és tojással együtt jól összegyúrjuk.
  2. Kisebb tallérokat formálunk, melyet ellapítunk. Olajban kisütjük. Papírszalvétán lecsöpögtetjük.
  3. Az elkészített hagymás-paprikás bulgurral tálaljuk. Jó étvágyat!!

Hagymás-paprikás bulgur

  1. A forró vízbe tesszük a mosott bulgurt, és 5 perc alatt, ételízesítővel ízesített vízben fedő alatt megfőzzük. A végén ha marad alatta víz, öntsük le, és hagyjuk a fedő alatt még puhulni.
  2. A zsíron megfonnyasztjuk a lila hagymát, majd a paprikát apróra vágva hozzátesszük. Roppanósra pároljuk pár percig.
  3. A bulgurhoz forgatjuk a hagymás paprikát.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 1574
  • Feltöltés dátuma: 2023. november 02.

Ajánló

Nagyon jó íze lesz az egyébként, úgymond íztelen bulgurnak!! Bár az ételízesítő ad neki ízt!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mivel szeretem az időm a konyhában tölteni, ezt azt kitalálgatok, hogy mindig új ízek, ételek kerüljenek az asztalra. Jó érzés látni, hogy mindig az üres tányér figyel rám.....:-))))

Hozzávalók

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...