r
Nosalty Logó

Csirkefalatok sörtésztában koktélmártással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Olaszné Anci
Csirkefalatok sörtésztában koktélmártással
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkefalatokhoz

A koktélmártáshoz

Összesen 890 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkefalatokhoz

A koktélmártáshoz

Összesen 3553 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkefalatokhoz

A koktélmártáshoz

Összesen 282 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    34.2 g

Zsír

  • Összesen
    62.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    812.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    356 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    162.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 890 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    136.7 g

Zsír

  • Összesen
    251.7 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    72 g
  • Koleszterin
    689 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3249.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    208 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    207 mg
  • Foszfor
    1424 mg
  • Nátrium
    1265 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    651.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    204 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    81 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    703 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    594 micro
Összesen 3553 kcal
  • 11% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    286 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 282 kcal

Hozzávalók

A csirkefalatokhoz

A koktélmártáshoz

Elkészítés

A csirkefalatokhoz

  1. A felcsíkozott csirkemellet sózzuk, borsozzuk.
  2. A sörtésztához keverjük el a lisztet a tojássárgájával és a sörrel, egy kis sóval.
  3. A tojásfehérjét felverjük habnak, és az olajjal együtt a tésztához keverjük.
  4. A serpenyőben felforrósítjuk az olajat.
  5. A fűszerezett csirkemellcsíkokat lisztbe mártjuk, és beleforgatjuk a sörtésztába. A forró olajban aranysárgára sütjük.
  6. A koktélmártáshoz a majonézbe keverjük a mustárt és a kechupot, borsozzuk.
  7. Tálaláskor a mártással kínáljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 155
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 35
  • Össznézettség: 37990
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 16.

Ajánló

Aki ragaszkodik a körethez, annak barna rizst vagy sült burgonyát ajánlok hozzá. Jó étvágyat!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkefalatok sörtésztában koktélmártással
Olaszné Anci 191 recept

Ha nincs friss csirkemellem, tyúkmellből készítem. Bőrösen, csontosan felteszem főni, finoman bezöldségelem, és megvan a levesünk is. Nagyon finom a mártogatóssal, köret sem szükséges hozzá.

Hozzávalók

A csirkefalatokhoz

A koktélmártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...